Home Sweet Home

 2014-08-30    17:03:00   By:JONNIEJONSSON.COM
Jaha då va man hemma efter en supertrevlig halvhelg i Helsingborg och på pridefestivalen där.Massor av snygga varelser att titta på. Känner mig helt död, man är ju inte van att ränna ute på nattklubbar mitt i nätterna.Och man borde nog inse att man börjar bli gammal.
 
Men nu e jag iallafall hemma och jag har varit och shoppat på både IKEA och på Maxi. Resten av denna kvällen kommer att tillbringas i badkaret med en kall öl... Precis så som man ska tillbringa en Lördagskväll
Huset.

Godmorgon Bloggen

 2014-08-29    09:55:23   By:JONNIEJONSSON.COM
 
Idag blir det en sväng ner till Helsingborg, där det ska hållas en Pridefestival, och eftersom det är en massa spännande föreläsningar imorgon, så får det helt enkelt bli en hotelvistelse oxså. Och detta innebär att Jonsson kan gå på HBTQ-klubben ikväll :)

Ska bli roligt, nu blir det lite kaffe, och sen börjar processen att göra sig snygg. något som tar längre och längre tid har jag märkt.
Huset.

Gekås

 2014-08-28    13:21:43   By:JONNIEJONSSON.COM
 
Jaha såhär va det ju inte tänkt att det skulle bli. Men helt plötsligt så hamnade lilla mamma och jag i Ullared. Jag har shoppat klart. Men mamma har bara hunnit halvvägs. Så nu har jag parkerat mig i salladsbaren för att få lite mat i magen...
Huset.

Goddagens

 2014-08-27    16:28:00   By:JONNIEJONSSON.COM
 
 
Helllllooo. Jaha då var bebisen återlämnad till sin rätta ägare igen. Har haft en underbar dag med de lilla krypet. Och nu har jag precis varit och tvättat och städat bängan. Ska försöka hitta nått att äta nu hade jag tänkt. Ikväll har vi i rfsl ett möte med rfsu. Så då hinner jag inte ställa mig vid någon spis. Får helt enkelt bli restaurang gyllne måsen idag.
 
Huset.

Hellooo Bloggen

 2014-08-27    07:51:24   By:JONNIEJONSSON.COM
Jaha då va det en ny dag. Solen lyser och de ser ganska gott ut därute. Idag så ska jag tillbringa dagen med lilla Willemannen. Och det innebär både blöjbyten, och nappflaskor. Annars så händer det inte sådär jättemycket,
 
Nu ska det bli ett par koppar kaffe, allt för att hjärnan ska öppna sin dagliga verksamhet.

Vi hörs såklart lite senare...
Huset.

Här sussar man gott

 2014-08-25    11:34:02   By:JONNIEJONSSON.COM
 
Jaha här ligger lilla pappa med sin lilla gosse och sover middag.
Tror att Robin kommer bli lite tjurig för att denna bilden hamnade i bloggen, men går man omkring och somnar på folks golv, så får man faktiskt skylla sig själv.  Farfar därimot tänker ta sig en kopp kaffe...

Huset.

Måndag igen...

 2014-08-25    07:02:01   By:JONNIEJONSSON.COM
Jaha då va det morgon igen, sitter här med min kaffekopp och spelar Candy Crush, sitter fast på bara 410 och där lär jag väl sitta ett tag. Förstår inte att ett spel kan vara så beroendeframkallande.

Idag är jag ledig, och om en stund kommer pappas gosse, och då ska vi åka bort o hämta bebismannen som ska tillbringa sin dag här hos oss. Ska bli trevligt.  Vi hörs såklart lite senare...

Huset.

Nu lite bebisgoz

 2014-08-24    15:08:00   By:JONNIEJONSSON.COM
Nu blir det en snabb runda till bebis. Och sen ikväll så är det styrelsemöte med RFSL... 
 
Huset.

Godmorgon bloggen

 2014-08-24    09:54:42   By:JONNIEJONSSON.COM
Jaha då e man vaken igen, sovit som en liten lammkotlett hela natten. Kan kanske bero på att hunden Knut har snarkat vid min sida. Han skulle inte komma igår, men helt plötsligt så var han här!
 
Ja lilla Knutan är ju alltid välkommen. Nu blir det lite morgonkaffe, sen har jag som vanligt massor att göra...
Huset.

Godkvällen

 2014-08-23    18:51:48   By:JONNIEJONSSON.COM
 
Då var middagen intagen, och nu är man mätt som en gris. Idag blev det Pulled pork och potatis, kan säga att potatisen inte riktigt passade in, men nu vet man det.
 
Strax ska jag krypa till soffan och inta soffläge resten av denna kvällen.vi hörs såklart imorgon igen...
Huset.

Med hjärtat i halsgropen

 2014-08-23    17:17:00   By:JONNIEJONSSON.COM
 
Jaha då va man här igen. Vet inte varför men bloggen har kommit lite på andra plats i mitt liv. Men de e ganska skönt att bara blogga när man känner för de.
 
Idag har jag o Elin varit en snabbis och hälsat på lilla bebisen. Och nu sitter man här med hjärtat i halsgropen   när Ein övningskör. Strax blir det hem o laga lite middag.  Over and Out
Huset.

Jag lever & Mår bra

 2014-08-21    08:53:16   By:JONNIEJONSSON.COM
 
Helloooo bloggen, va ett tag sen jag var här, men så kan de vara, tänker inte be om ursäkt för mitt dåliga bloggande, och visst är det ganska illa när man får mail som frågar om man mår bra eftersom bloggen inte uppdateras.

Ja svaret på den frågan är att jag mår alldeles utmärkt, har däremot väldigt mycket att göra just nu, och därför finns det inte tid för en massa bloggande. utan detta görs när jag känner för det.

Idag är en dag som jag e HELT ledig, tänker inte plugga, eller jobba, utan ska mest ta det lugnt, ska däremot ta och städa lite här hemma. Men nu blir de först lite kaffe. Vi höres.
Huset.

Godmorgon Världen

 2014-08-18    08:01:00   By:JONNIEJONSSON.COM
Jaha då har det hänt igen, jag har glömt bort att blogga, eller rättare sagt så har jag inte haft tid. Är en väldigt upptagen man just nu, och har verkligen massor att göra.

Men ska jag försöka att bättra mig lite, idag så ska jag jobba kvällen, de va nån vecka sen jag jobbade sist, ganska skönt att inte jobba så mycket.
Men nu blir det lite morgonkaffe och titta på nyheterna, sen ska jag lusläsa rfsl:s hemsida, allt för att sätta mig in i lite hbtq frågor, vilket kan vara bra att vara lite mer insatt i nu när man sitter i styrelsen.

Blev ju intervjuad av Svt i förra veckan, och om jag har fattat det hela rätt så sänds detta kanske ikväll på västnytt.

Har en bra dag alla så hörs vi kanske lite senare
Huset.

Kvalitetstid med Wille

 2014-08-16    15:29:14   By:JONNIEJONSSON.COM
Jaha då har jag varit och hälsat på mitt lilla barnbarn. Världens sötaste Wille.
Nu blir de lite kaffe, pluggandet skjuter vi tills imorgon
 
Huset.

Helloo Världen

 2014-08-16    10:27:00   By:JONNIEJONSSON.COM
Godmorgon bloggen, har inte blivit så mycket bloggande på sistonde.
Har verkligen haft fullt upp. Och nu när man är ny Ordförande för RFSL Halland så har detta tagit en hel del tid.
 
Nu blir det iallafall en kopp kaffe, och sen ska jag ta fram skolböckerna och plugga lite hade jag tänkt.

Och sen hade jag även tänkt att ta en dans med dammsugaren och golvmoppen. Ja vi får se vad vi hinner med och var denna gamle mannen orkar... Kanske hörs vi lite senare, och gör vi inte de så får ni väl helt vänta tills vi gör de. Ville väl mest informera världen om att jag lever.
Huset.

Goddagens bloggen

 2014-08-14    09:02:00   By:JONNIEJONSSON.COM
 
Jaha då säger vi väl godmorgon bloggen och till dess läsare.

Årsmötet igår gick jättebra, blev vald till ny Ordförande för RFSL Halland, och är övertygad om att föreningen nu ska komma på fötter igen. Spännande med samtidigt en stor utmaning.

Vi börjar dagen med lite kaffe, Nu vid middagstid så blir det en radiointervju och i eftermiddag så blir det en tv intervju i svt. Ja varför ska man börja i liten skala?

Kika gärna in på vår nya snygga hemsida som jag har byggt :)  http://rfslhalland.se

Vi hörs förmodligen lite senare
Huset.

Årsmöte RFSL Halland

 2014-08-13    17:14:09   By:JONNIEJONSSON.COM
 
Då ska jag strax iväg på RFSL Hallands extra årsmöte. Kan bli ett spännande möte tror jag.
Och jag är övertygad om att ALLT bara kommer att bli till det bättre i föreningen.
 
 
Nu blir det iallafall en kopp kaffe, sen in och ta en snabb dusch, vi höres kanske lite senare... Tjingeling
Huset.

Vad gör en farfar?

 2014-08-13    16:33:13   By:JONNIEJONSSON.COM
 
Som ni alla vet har jag alltså blivit farfar till en skitsöt liten kille som heter Wille. Jag trodde ju inte riktigt att jag skulle bli farfar än och känner mig fortfarande lite ung för detta epitet. Jag har funderat en del under de senaste dagarna vad det är att vara farfar och vad en farfar egentligen gör och har kommit fram till följande.

  • En farfar behöver inte vara gammal. Även om jag alltid sett en farfar som någon gammal så behöver det inte vara så. I många kulturer får man barn tidigare än i den svenska kulturen och det är inte ovanligt att mammor får sina yngsta barn samtidigt som de äldsta döttrarna föder egna barn.

  • En farfar ger obegränsad kärlek och finns alltid till för barnbarnet, framförallt när han är ovän med sina föräldrar. En farfar kan man alltid ta sin tillflykt till och han står alltid på ens sida. Man kan också ha hemligheter med sin farfar och han måste lova att inte berätta det för föräldrarna.

  • En farfar gör lite gubbiga grejer ibland. En gubbig sak är att ha en näsduk av tyg i fickan. En annan gubbig sak är att ha på tv:n alldeles för högt för alla andra runt omkring. En tredje gubbig sak är att satsa på sport. Detta har dock uppgraderats väsentligt på senare tid och kan numera göras på nätet. Exempelvis kan man gå in på http://www.bet365.com/news/sv/betting/, läsa lite sportnyheter och sedan satsa sina pengar på den sport man tycker bäst om. På bet365 finns det massor med olika sporter att spela på, så alla kan hitta sin egen favorit. Av alla gubbiga saker som finns, så är nog betting det jag kan tycka är roligast. Jag har ännu inte bestämt mig för om en riktig gubbe kan satsa från mobilen eller surfplattan eller om det bara är okej från datorn.

  • En farfar ska skämma bort sitt barnbarn och framförallt ge grejer som föräldrarna inte tillåter. Massor med presenter, massor med godis och ingen frukt eller grönsaker. När man går på stan ska farfar alltid köpa alla de svindyra ballongerna som går sönder efter tio minuter eller alla skräpleksakerna som kostar skjortan, men som man vet inte kommer att hålla mer än en dag. Och godis ska barnbarnet få, även om man ska äta inom en kvart. Farfar ska kännas som en vuxen som står på ens sida mot alla andra vuxnas regler och gränser.

För den som vill höra mer om en farfar rekommenderar jag att lyssna på Farfars sång av Johan Eriksson. Jag kommer säkert att fortsätta fundera mycket på det här med att vara farfar och jag tror att jag inte riktigt förstått än att jag numera faller inom denna kategori. Antagligen kommer detta att ändras när lille Wille börjar prata och kallar mig ”fafa”. Då kommer jag nog att smälta rejält och inse att denna pojke faktiskt innehåller mitt eget kött och blod. Kanske både på gott och ont… På återseende!

Huset.

Godeftermiddag Bloggen

 2014-08-12    13:59:09   By:JONNIEJONSSON.COM
Jaha de märks att man har blivit Farfar, minnet börjar redan att svikta, och igår blev bloggen drabbad.
glömde totalt av att blogga.

Så de får bli ett inlägg idag istället. Idag har inte hänt sådär jättemycket, jag har storstädat hela lägenheten,
och nu håller jag på att frosta av frysen.
Sen om en stund så ska jag rulla bort till vårdcentralen med Elin som har ont i en av sina tassar.
Ja mycket att göra men ändå inte, vi hörs kanske lite senare, men troligtvis inte förrän imorgon.
Huset.

Äntligen Söndag

 2014-08-10    07:37:27   By:JONNIEJONSSON.COM
Jaha då va det morgon, och här kommer ännu lite bebisbilder. Lika bra att ni vänjer er, här kommer det att komma många bebisbilder i framtiden. Lilla Gosegossen. Tänk att Min lilla Robin har fått en sån liten gosse :)
 
Nu blir det lite kaffe, sen ska Knutan ut på sin pinkerunda, och sen blir det lite mer kaffe och frukost.

Ska jobba kvällen idag, så det blir en ganska lugn morgon, och de e precis så som jag vill ha det, hatar att stressa på morgonen, utan ett par timmar vid datorn på morgonkvisetn gör under med Farfars humör...  Vi hörs kanske lite senare
Huset.

Lilla Krypet

 2014-08-09    05:23:57   By:JONNIEJONSSON.COM
Jaha då va det Lördag och att stiga upp kl 04:45 är inte speciellt roligt, hade hellre stannat i sängen ett par timmar till. Men man måste ju tyvärr jobba ibland. jobbar hela helgen, och roligare kunde man ju haft.

Men idag när jag slutar då ska Farfar Jonnié äntligen få träffa sitt lilla barnbarn Wille, ska bli kul att träffa den lilla krabaten, även om jag just helt plötsligt över en natt fick en känsla att jag börjar bli gammal.
Trodde väl inte att man skulle gå och bli farfar innan man var 40 år. Jaha nu ska denna gamlingen ta en kopp kaffe, sen får man försöka släta ut rynkorna så man kan bege sig till jobbet..

Vi hörs såklart lite senare
Huset.

Herre min gud! Farfar Jonnié

 2014-08-07    22:14:39   By:JONNIEJONSSON.COM
Kan nu informera världen om att JAG har blivit FARFAR till en jättesöt liten krabat som ska heta Wille :)
Vet inte vad jag ska säga, men visst e de underbart, o han e ju skitsöt...
 
Huset.

Godmorgon bloggen

 2014-08-06    08:13:22   By:JONNIEJONSSON.COM
Jaha då va det en ny dag, och även om jag e ledig så har jag som vanligt massor att göra, ska plugga lite nu på förmiddagen, och sen ska jag springa på ett möte kl 13, därefter så ska jag hämta lilla Knutan som ska tillbringa natten hemma hos mig,
 
Sen fortätter vi att plugga hela kvällen. Ja de e ett hektiskt liv just nu. och man känner att man inte riktigt hänger med. Nu blir det iallafall lite kaffe så att hjärnkontoret kan öppna sin dagliga verksamhet. Vi hörs såklart lite senare
Huset.

Frukosten är serverad

 2014-08-05    10:49:53   By:JONNIEJONSSON.COM
 
Och ett avsnitt av Kvinnofängelset ska det bli. Sen efter de så ska det pluggas hela dagen lång.
 
 
Huset.

Godmiddag

 2014-08-04    11:35:24   By:JONNIEJONSSON.COM
Helllllooo och Goddagens. Nu sitter jag här i massagestolen och har lite rast. 2 timmar kvar att jobba denna dag. O sen ÄNTLIGEN får jag åka hem igen. 
Huset.

Hellooo bloggen

 2014-08-04    05:21:48   By:JONNIEJONSSON.COM
Jaha då va väl denna lilla bloggsemester över för denna gång. och även om jag egentligen kanske inte har tid att blogga, så kryper de i kroppen när jag inte får blogga, tror att man kan vara lite beroende av denna jävla blogg.

Ja idag så ska Jonsson jobba, och jobba e något som jag gjort mycket på sistonde, och i denna jävla värmen som har varit så har det inte varit speciellt roligt att åka till jobbet och gå omkring som en ångkokt broccolibukett hela dagen i ett hus som fullständigt saknar ventialtion.

Men igen idé att gnälla, ska snart byta jobb o då slipper man detta :) Underbart. Nu blir det iallafall lite morgonkaffe och sen ska jag fixa till mig och göra mig vacker, något som gick fortare förr, tror att man förfaller lite med åren... Vi höres förmodligen lite senare.
Huset.