Jonnie Jonssons Blogg Jonnie Jonssons Blogg - august 2014

Home Sweet Home

Jaha då va man hemma efter en supertrevlig halvhelg i Helsingborg och på pridefestivalen där.Massor av snygga varelser att titta på. Känner mig helt död, man är ju inte van att ränna ute på nattklubbar mitt i nätterna.Och man borde nog inse att man börjar bli gammal.
 
Men nu e jag iallafall hemma och jag har varit och shoppat på både IKEA och på Maxi. Resten av denna kvällen kommer att tillbringas i badkaret med en kall öl... Precis så som man ska tillbringa en Lördagskväll

Godmorgon Bloggen

 
Idag blir det en sväng ner till Helsingborg, där det ska hållas en Pridefestival, och eftersom det är en massa spännande föreläsningar imorgon, så får det helt enkelt bli en hotelvistelse oxså. Och detta innebär att Jonsson kan gå på HBTQ-klubben ikväll :)

Ska bli roligt, nu blir det lite kaffe, och sen börjar processen att göra sig snygg. något som tar längre och längre tid har jag märkt.

Gekås

 
Jaha såhär va det ju inte tänkt att det skulle bli. Men helt plötsligt så hamnade lilla mamma och jag i Ullared. Jag har shoppat klart. Men mamma har bara hunnit halvvägs. Så nu har jag parkerat mig i salladsbaren för att få lite mat i magen...