Jonnie Jonssons Blogg Jonnie Jonssons Blogg - november 2014

Fy fan Jonsson fryser

 
Godmorgon, ja såhär snygg var jag på Knutans morgonrunda, och de e JÄVLIGT KALLT UTE. Nu blir det lite kaffe och sen ska Elin köras till Tvååker, sen i eftermiddag så ska de drickas kaffe med lite RFSL:are. Ja en dag som alla andra... FULLT UPP

Ska även få upp fröken persson u sin säng, får inte jag sova så ska ingen annan heller göra det!

Sen tänkte jag tipsa om att man kan bli medlem i RFSL för 100:- och då gäller medlemskapet för hela 2015. och då tänker ni att varför ska jag vara medlem där? jag e ju hetro!

Ja då e de ju såhär, att man behöver inte vara gay för att bli medlem, utan medlemskapet visar att man stödjer HBTQ rörelsen och att man accepterar människor oavsett sexuell läggning.
Så nu tycker jag att alla som läser detta blir medlemmar i RFSL, och självklart väljer ni avdelning Halland där jag är Ordförande och stöttar vår verksamhet oavsett vilken läggning du råkar ha.
 
BLI MEDLEM NU

Knutan har kommit

Då va man hemma efter en hård och lång arbetsdag, Knutan är hämtad och stannar här tills på Onsdag när hans pappa kommer hem ifrån Thailand. Kycklingen är i ugnen och snart ska det festas loss med lite kycklingfile för den lilla Knuten... Sen e jag ganska seg i kroppen efter denna långa dagen, och det som återstår av dagen ska tillbringas på sofflocket med lilla Knutan...
Bilden blev visst lite suddigt, men Knutan satt och väntade på ett litet ben, och då är det svårt att sitta stilla....

Lördag 04:58

Jaha idag e det en lång dag, Jobbar hela dagen lång, och känner mig helt slut bara jag tänker på att jag har 9 timmar på jobbet framför mig. Men de får väl helt enkelt få.

Sen direkt efter jobbet så ska lilla Knuten hämtas. Har saknat den lilla sparven, och jag är övertygad om att han har saknat sin Mr Jonsson han med.
 
Nu blir det kaffe i mängder för att hjärnan ska kunna öpnna sin dagliga verksamhet, och sen blir det att göra sig vacker inför dagens Låånga arbetspass.

Vi höres lite senare, ha en underbar dag alla