Överkåta grannar

 2014-10-30    08:04:41   By:JONNIEJONSSON.COM
 
Då va det morgon igen, inatt har jag INTE sovit speciellt gott, större delen av natten har grannen vägg i vägg sysslat med nattliga aktiviteter med andra ord HÖGLJUDD SEX.
En massa stönande och annat oväsen har gjort att jag knappt sovit en blund på hela natten..
Fan sätt en munkavel på käringen så att vanligt folk kan få sova. Det är inte alls så att jag missunnar grannen att ha sex, men måste det ske så förbannat högt, jag vägrar att sova med öronproppar bara för att grannarna är som kaniner.

Usch, detta kommer inte att bli en bra dag!
Nu ska jag iallafall ha lite morgonkaffe, och sen har jag massor att göra, ska jobba mellan 12-17, sen efter det så har vi planeringsmöte för Halmstad Pridefestival... Ja som vanligt fullt upp. Dagen hade varit lättare att genomlida om MINA KÅTA GRANNAR HADE VISAT LITE RESPEKT.
 
Huset.

Då va det morgon

 2014-10-29    09:19:09   By:JONNIEJONSSON.COM
Godmorgon bloggen, då va man vaken igen, sovit som en bebis hela natten. och känner mig för en gångs skull riktigt utvilad, något som är ganska ovanligt för min del.
 
Sitter här med min kaffekopp och njuter av tillvaron, sitter samtidigt och jagar sponsorer till RFSL Halland, något som är nödvändigt för att få föreningen på fötter igen efter alla skandaler.
 
Sen ikväll så ska det arbetas 12-21, men innan dess så har jag massor att göra.... Vi kanske hörs lite senare
Huset.

Hallååå Bloggen

 2014-10-28    10:06:34   By:JONNIEJONSSON.COM


Jaha då va det en ny dag, idag ska man jobba ett kort pass, 12-16, sen e de hem och fortsätta att ragga sponsorer till RFSL Halland.

Annars verkar det vara en helt underbar dag därute, solen lyser och Jonsson är på ganska gott humör. så detta kan säkert bli en bra dag.

Nu blir det en kopp kaffe till och sen ska jag göra mig vacker och anständigt så man kan börja rulla till jobbet.

Vi hörs såklart lite senare...
Huset.

Då var det Söndag

 2014-10-26    04:49:36   By:JONNIEJONSSON.COM
 
Huset.

Semestern e över

 2014-10-25    13:47:19   By:JONNIEJONSSON.COM
Jaha då får man väl säga att min lilla bloggsemester är över för denna gång. Idag är Jonsson på jobbet. En delad tur, roligare kan man ju ha. Nu har jag iallafall käkat lite mat och magen har slutat att kurra.
O nu ska ja starta min lilla dator så jag kan fördriva de två timmarna innan de e dax att börja jobba igen...
Huset.

SEMESTERSTÄNGT

 2014-10-23    14:56:30   By:JONNIEJONSSON.COM
Tar semester denna veckan ifrån bloggen, och njuter av regnet
Huset.

Badlektyr

 2014-10-21    17:01:09   By:JONNIEJONSSON.COM
Här ligger man då i sitt badkar och gör sig vacker. Får nämligen herrbesök ikväll, och då vill man ju lukta gott. 
Huset.

Vilken underbar dag!

 2014-10-21    13:10:21   By:JONNIEJONSSON.COM
Helloo bloggen, ja då va man tillbaks här igen, var ett par dagar sen jag bloggade sist. Idag har jag varit och avslutat en kurs i skolan, när jag kom hem så avslutade jag en kurs till. så nu är det inte mycket kvar att detta tråkiga skolarbete.

Ska fortsätta plugga resten av denna dagen hade jag tänkt. men innan dess så ska jag fixa lite mer kaffe. detta behövs för att hjärnan ska fortsätta fungera på högvarv. Vi kanske hörs lite senare, och om inte så hörs vi en annan dag.
Huset.

Helloo Bloggen

 2014-10-19    11:05:59   By:JONNIEJONSSON.COM
Jaha då var frukosten intagen, och utbildningen fortsätter ett par timmar till. Känner mig ganska seg, men jag piggnar nog till efter ett par koppar kaffe till. Mycket intressant de här, så intressant att jag hinner med att blogga under tiden. 
 
Sen i eftermiddag när detta e slut så e de dax att rulla hem till hunden Knut, som ska tillbringa natten med sin Mr Jonsson... Vi hörs kanske lite senare
Huset.

Utbildningshelg

 2014-10-18    06:47:46   By:JONNIEJONSSON.COM
Jaha då säger vi väl godmorgon. Natten har gått väldigt fort och Knutan har legat och snarkat i mitt öra hela natten.

Idag blir det en tripp till Alvesta för RFSL utbildning som pågår under Lördag och Söndag, detta innebär att det även blir en  hotellövernattning. Kan ju bli trevligt.
Hunden Knut ska ha Party här hemma hos Elin och sina tjejkompisar. tror nog att han kommer vara fullt nöjd med sällskapet under helgen. får hoppas att jag oxså blir det.

Nje nu blir de lite kaffe o sen får jag ta o fixa till mig innan de e dax att åka och hämta Linda som ska vara min resekamrat... Vi hörs säkert lite senare
Huset.

Hetsjakt mot rökare!

 2014-10-17    16:25:31   By:JONNIEJONSSON.COM
 
Men ärligt talat, vad är det för hetsjakt som man driver mot alla rökare, ca 900 000 personer röker i detta landet, och nu får man snart inte röka någonstans längre. kan förstå att man har infört rökfritt i offentliga miljöer, men UTOMHUS, ärligt talat vad är detta landet på väg???

Nje nu råkar jag ju vara rökare, och blir förbannad av dessa JXXLA idioter som sitter och bestämmer. Visst de e väl synd om icke rökarna, men måste de stå precis där som man bolmar, man kan inte flytta sig en meter eller två?

man talar om att den passiva rökningen e skadlig för de som inte röker, men ska man då förbjuda alkohol oxså, de som drabbas av att andra människor super skallen av sig och sen går ut på stan och slår ner människor? e inte de lika farligt?

Nje nån måtta får det vara, och har icke rökarna såna problem, så e de bättre att de håller sig hemma, för avgaserna ifrån bilarna är betydligt farligare än tobaksröken är!!!

Huset.

Godkväll Bloggen

 2014-10-14    18:15:46   By:JONNIEJONSSON.COM
Hallåå o godkväll, då e man hemma efter trevlid dag på jobbet, Kände att de började kurra lite i magen och då e det tur att det finns budpizza, till detta ska det serveras en kall Tuborg.
 
Men innan maten anländer så ska jag ta en dusch, svara på lite mail och lite beundrarbrev.
Ja de e inte lätt när man e poppis....
Huset.

Godkvällen

 2014-10-12    22:04:00   By:JONNIEJONSSON.COM
 
Helloo bloggen, har liksom inte riktigt haft tid att blogga, men nu e jag här med ett litet inlägg. Idag har jag haft fullt upp, först har jag storstädat här hemma och sen har vi haft medlemsmöte på RFSL, även morgondagen går i regnbågens tecken, då ska vi ha ännu ett planeringsmöte för Halmstad Pridefestival som kommer att hållas i sommar.

Nu blir det sofflocket, och snart blir det min goa säng...
Huset.

Rasten e slut

 2014-10-11    16:28:24   By:JONNIEJONSSON.COM
Jaha då va rasten över o de e bara att återgå till arbetet. 4 timmar kvar o sen får ja rulla hemåt till min soffa... Ska bli gott. Känner mig lite seg idag
Huset.

Blöjbyte

 2014-10-10    09:46:44   By:JONNIEJONSSON.COM
Jaha då var Wille på besök hos Farfar igen, och nu ska det bytas blöja på bebis. Sen ska bebis käka, och därefeter ska Fafar dricka lite kaffe...
Huset.

Tillbaks till Verkligheten.

 2014-10-09    10:09:40   By:JONNIEJONSSON.COM
Hellloo ja då va man vaken igen, Idag är en underbar dag, jag ska återvända till Höstro,
har inte jobbat där på 5 veckor eftersom jag har haft min praktik. Men idag e det äntligen dax igen.

Nu blir det massor av kaffe, sen ska jag plugga nån timma och sen i eftermiddag så rullar jag till jobbet...
En lång med trevlig dag förväntas det att bli...
Huset.

Pizzadax

 2014-10-08    18:00:48   By:JONNIEJONSSON.COM
 
Jaha här sitter man och raggar lite sponsorer till RFSL Halland, och känner att det helt plötsligt börjar kurra i magen. ingen lust att ställa mig vid spisen, o då e de smidigt att det finns budpizza :)
 
Om en stund kommer maten, och Jonsson slipper svälta ihjäl....
Huset.

En dag med Willemannen

 2014-10-08    08:48:51   By:JONNIEJONSSON.COM
 
Då va det morgon igen, ska snart åka och hämta lila Wille som även idag ska tillbringa dagen med sin Farfar.
Lilla gossen e ju alltid välkommen.

Nu blir det lite mer kaffe, sen ska jag svara på all beundrarpost :)
Huset.

Bebisgos

 2014-10-07    10:59:33   By:JONNIEJONSSON.COM
 
Huset.

Usch vilken mardröm

 2014-10-07    09:01:14   By:JONNIEJONSSON.COM
Jaha då va man vaken igen, sovit ganska illa inatt har haft en massa konstiga drömmar, drömde bland annat om att jag började arbeta på Hotell Tylösand igen. Fattar inte att man kan drömma en sån mardröm.

Nu blir det lite kaffe sen ska jag åka och hämta Mr Bebis som ska umgås med Farfar några timmar,
sen blir det en lugn och harmonisk dag får man hoppas....
Huset.

Äntligen hemma :)

 2014-10-06    17:11:58   By:JONNIEJONSSON.COM
 
Jaha då va man äntligen hemma, har varit en Lååååång dag, har varit på bankmöte, hjälpt sonen att hämta en tv och borra upp den på väggen, varit taxi åt Elin, lämnat Knut, servat och tvättat bilen.
Ja sen har jag tvättat två maskiner tvätt oxså.

Ja en fullspäckad dag som äntligen börjar ta slut, känner mig helt död nu. ska snart ställa mig vid spisen och fixa dagens middag, potatis och stekt fisk. sen resten av denna dag och kväll ska jag tillbringa i soffan framför dumburken...
Huset.

Godmorgon

 2014-10-06    06:07:00   By:JONNIEJONSSON.COM
 
 

Jaha då va man vaken igen, kanske lite väl tidigt att stiga upp när man e ledig, men idag ska Bängan lämnas in på service, och han ska vara där kl:07. de gäller ju att ge honom kärlek så att han fortsätter att fungera.

Nu blir de lite kaffe så att vaknar, ska även försöka få upp Elin ur sängen så att hon kan ta sig till sin praktik, den enda som kan ligga kvar med gott samvete i sängen är Knutan...
Huset.

Oj, Vilka Män

 2014-10-05    15:56:00   By:JONNIEJONSSON.COM
 
Har varit en sväng på Galgberget med Knutan. och där blir man då aldrig besviken, idag när jag o Knutan kommer knallade så kommer det ett helt gäng med snygga militärer i tajta åtsittande träningskläder och joggar förbi. Pinsamt att ta upp mobilen o fota, men herregud vilken trevlig syn.

Nu sitter jag här och funderar på om man skulle söka jobb inom militären?
Huset.

Titta Här!

 2014-10-05    13:10:27   By:JONNIEJONSSON.COM
Jaha ibland undrar man ju vad folk har för uppfattning om mig, när jag fyllde år så fick jag en ny tröja av min syster, vet inte vad jag ska säga om den, frågan är bara när det är rätt tillfälle att bära den?

Eftersom jag har gröna fingar så fick jag även ett paket Penispeppar, som jag ska plantera idag, resultat kommer senare....
 
Huset.

Promenad med Knutan

 2014-10-05    11:45:00   By:JONNIEJONSSON.COM
Goddagens bloggen. Då va jag och knuten ute på en morgonpromenad i solen. Han har kissat 22 gånger nu, och bajsat 1 gång. Snart blir det att knalla hemåt så att den lilla krabaten kan få lite frukost, o jag lite mer kaffe.
Huset.

Dildokvällen avslutad

 2014-10-04    22:26:25   By:JONNIEJONSSON.COM
Då va man hemma efter ett trevligt dildoparty, jag och en massa coola tanter, inte klokt va det finns
många roliga prylar för att förgylla sexlivet med. Inte för jag hittade något att köpa men ändå.
Snart ska jag ut på en pinkerunda med Knutan, o vi hörs såklart imorgon...

Huset.

Hallååå Bloggen

 2014-10-04    11:22:32   By:JONNIEJONSSON.COM
Jaha då laddar man lite inför kvällens dildoparty, behöver verkligen fylla på förrådet av sexleksaker :) haha ja eller åtminstone titta. älskar dildopartyn, finns så mycket kul o kolla på :)
 
Men innan kvällens dildokalas, så kommer Tjocka släkten på besök, då ska det serveras kaffe, tårta & kakor.
Men innan de händer någonting alls så blir det lite kaffe, o sen får jag väl fixa till lite här hemma....
Huset.

Ännu ett steg mot kistan

 2014-10-03    09:26:30   By:JONNIEJONSSON.COM
 
Jaha då va de dax för ännu en födelsedag, fattar egentligen inte varför man firar födelsedagar, det är ju bara ett steg närmre döden. Men de e väl bara att gilla läget.
 
Vaknade av att Knutan slickade mig rakt i ansikten imorse, antar att det va hans sätt att gratulera. Nu blir det en kopp kaffe, sen ska Knut Von Trapp ut på en morgonpromenad... Vi hörs kanske senare
Huset.

Kvällsmat

 2014-10-02    20:58:55   By:JONNIEJONSSON.COM
Jaha då va man färdig med praktiken. Detta firas med lite kvällsmat ifrån Max. Men så fort jag är färdigutbildad så börjar ja lite smått som timmis på sjukhuset... UNDERBART

Snart ska jag åka o hämta Knuten som ska tillbringa veckoslutet hos mig... Vi höres imorgon
Huset.

Praktiken e slut :)

 2014-10-02    09:50:42   By:JONNIEJONSSON.COM
 
Jaha då va dagen kommen, den sista praktikdagen på Sjukhuset, ska bli skönt att få återgå till verkligheten lite, även om jag har trivts jättebra där. Har därimot fått en förfrågan om att jobba som "timmis" på sjukhuset när utbildningen är klar, och de e ju alltid bra :)

Nu blir det iallafall lite morgonkaffe, och lite snokande i bloggvärlden. Kan ju ha missat något, man vet ju aldrig...
Vi kanske hörs lite senare.
Huset.

Godmorgon bloggen

 2014-10-01    10:30:04   By:JONNIEJONSSON.COM
Jaha då va man vaken igen, sovit som en bebis hela natten, och för ovanlighetens skull så känner jag mig faktiskt utvilad. Idag är näst sista dagen på praktiken, två kvällsturer har jag kvar, sen kan jag äntligen varva ner lite, ska bli såå skönt såå.
Nu blir det lite kaffe, och sen ska jag fixa lite med tvättberget som har växt till sig här under veckan.
Huset.