Jonnie Jonssons Blogg Jonnie Jonssons Blogg - october 2014

Överkåta grannar

 
Då va det morgon igen, inatt har jag INTE sovit speciellt gott, större delen av natten har grannen vägg i vägg sysslat med nattliga aktiviteter med andra ord HÖGLJUDD SEX.
En massa stönande och annat oväsen har gjort att jag knappt sovit en blund på hela natten..
Fan sätt en munkavel på käringen så att vanligt folk kan få sova. Det är inte alls så att jag missunnar grannen att ha sex, men måste det ske så förbannat högt, jag vägrar att sova med öronproppar bara för att grannarna är som kaniner.

Usch, detta kommer inte att bli en bra dag!
Nu ska jag iallafall ha lite morgonkaffe, och sen har jag massor att göra, ska jobba mellan 12-17, sen efter det så har vi planeringsmöte för Halmstad Pridefestival... Ja som vanligt fullt upp. Dagen hade varit lättare att genomlida om MINA KÅTA GRANNAR HADE VISAT LITE RESPEKT.
 

Då va det morgon

Godmorgon bloggen, då va man vaken igen, sovit som en bebis hela natten. och känner mig för en gångs skull riktigt utvilad, något som är ganska ovanligt för min del.
 
Sitter här med min kaffekopp och njuter av tillvaron, sitter samtidigt och jagar sponsorer till RFSL Halland, något som är nödvändigt för att få föreningen på fötter igen efter alla skandaler.
 
Sen ikväll så ska det arbetas 12-21, men innan dess så har jag massor att göra.... Vi kanske hörs lite senare

Hallååå BloggenJaha då va det en ny dag, idag ska man jobba ett kort pass, 12-16, sen e de hem och fortsätta att ragga sponsorer till RFSL Halland.

Annars verkar det vara en helt underbar dag därute, solen lyser och Jonsson är på ganska gott humör. så detta kan säkert bli en bra dag.

Nu blir det en kopp kaffe till och sen ska jag göra mig vacker och anständigt så man kan börja rulla till jobbet.

Vi hörs såklart lite senare...