Semester ifrån bloggen!

 2015-02-10    06:37:16   By:JONNIEJONSSON.COM
Hallå Bloggen, som ni säkert har märkt så har det inte bloggats speciellt mycket de senaste veckorna. Och detta beror poå två saker, Jonsson har helt enkelt tappat insperationen till ha blogga, och sen har jag helt enkelt inte haft tid. Så men dessa orden så tar jag en bloggpaus på obestämd tid. Mina bloggpauser brukar väl hålla i sig ett par dagar eller nån vecka...
 
Vi hörs igen när insperationen återvänder.....
Huset.

Godmorgon Bloggen

 2015-02-07    08:48:52   By:JONNIEJONSSON.COM
Jaha då va man vaken här, och tänkte att jag skulle slänga in ett blogginlägg i bloggen, har ju inte bloggat på ett par dagar, så jag tänkte mest uppdatera er att jag fortfarande lever och mår bra!
 
Har varit en hård vecka och då kan de bli så att bloggen inte prioriteras.
 
Vilket fall som helst nu e vi vakna, och med vi menar jag jag och Mr Knut.
Om en liten stund så ska vi gå ut på en pinkerunda, men innan dess så ska jag hälla i mig ett par koppar kaffe,
detta behövs för att hjärnan ska vakna till liv och kunna öppna den dagliga verksamheten.
 
Hoppas att alla får en underbar dag för det har jag tänkt att ha.....
Huset.

Rena döden!

 2015-02-04    05:34:46   By:JONNIEJONSSON.COM
 
Usch säger jag bara, de borde vara förbjudet att stiga upp vid denna tiden. hade givetvis hellre stannat kvar i min säng och sovit ett par timmar till. Men idag ska Jonsson jobba 7-16.

Tror nog aldrig att jag kommer att vänja mig vid att arbeta på de sättet, har sökt massor av natttjänster, och ber till han där uppe att jag ska få någon av dom :)
 
Nu blir de lite morgonkaffe, sen ska jag fixa till mig, och sen ut och gräva fram bilen ur snön.
Usch jag blir trött bara jag tänker på att man sen ska sitta i bilen i 50 minuter innan man kommer fram.
 
Och hur passar då bilden till detta inlägget? nje den passar inte in, men eftersom jag tycker grisar e skitsöta så fick de blir den i brist på att hitta en annan bild som skulle passa in....
Huset.

En Trött Knut

 2015-02-03    07:32:29   By:JONNIEJONSSON.COM
Jaha då va det morgon igen, inatt har Knut tillbringat natten hos sin farbror Jonsson. Och att sova jämte den håriga lilla trollbebisen e riktigt gott.

När klockan ringde så bara tittade han på mig o somnade om. och när man sitter här o dricker sitt morgonkaffe så kommer ah gående med sin lilla apa i munnen och sen däckar han i soffan igen. Inte lätt att va liten o trött.

 
Och va gör ja då vaken vid denna tiden, jo klockan 10 så ska de bli tidningsintervjuer, o då e de ju bra om man e pigg o klar i knoppen, och jag måste ju även fixa till mig så jag blir snygg på bild :)  Vi hörs kanske lite senare
Huset.

Söndag 05:35

 2015-02-01    05:35:09   By:JONNIEJONSSON.COM
 
Klockan e snart 05:40 och jag har precis insett att de finns ingen rättvisa i denna världen, ca 75 % av Sveriges befolkning ligger just nu och sover. O här e väl jag vaken, redo att snart åka till jobbet för att avverka ett låååångt arbetspass.

Blir trött bara jag tänker på det!

Nu blir de iallafall lite kaffe, så att man piggnar till, sen börjar den låååånga färden till jobbet. Ska bli väldigt skönt när man hittar ett jobb i Halmstad så man slipper pendla på detta sättet...
Huset.