Jonsson är nöjd

 2015-06-09    17:49:19   By:JONNIEJONSSON.COM
Äntligen är sommaren här. Sitter här på lilla balkongen o njuter av solen och livet. Får hoppas att de fina vädret håller i sig nu. 
För isåfall e de dax för stranden nästa gång man e ledig.... 

Mår så mycket bättre när solen får värma min ömma kropp...
Huset.

Äntligen Måndag

 2015-06-08    14:35:46   By:JONNIEJONSSON.COM
 
Har precis hällt i mig ett par koppar kaffe och finslipat mitt tal som skall hållas på Falkenbergs Pride nu på Lördag. Har jobbat hela helgen och nu äntligen tar jag helg, och detta innebär att jag strax ska åka bort och hämta lilla Knut som ska tillbringa dagen & natten med sin Farbror Jonsson.

Ska även ta tag i o städa lite sedan, känns som om mit hem förfaller varje gång som jag e på jobbet.

Huset.

Flaggan e hissad

 2015-06-05    10:42:03   By:JONNIEJONSSON.COM
Ja imorgon e det ju Sveriges Nationaldag, börjar firandet redan nu med att hänga ut min Regnbågsflagga på balkongen, Tänk va tjusigt det blev :)
 
Har precis varit hemma hos pajjas som fyller år en snabb sväng, och strax ska jag köra hem Elin, och sen ska jag krypa ner i min underbara säng ett par timmar så att man orkar jobba hela helgen...
Huset.

Nyfrissad & Snygg

 2015-06-03    15:32:13   By:JONNIEJONSSON.COM
Sommaren e här o de va helt enkelt dax att raka av kalufsen, och nu e keppan på och flinten e dold :)
 
Nu blir det lite kaffe, sen ska jag hoppa in och ta en dusch, sen ikväll så blir det en sväng ner till RFSL där jag ska öppna upp Cafét. Ja annars e de ganska lugnt här, e ledig fram tills på Fredag, och detta e tid som jag ska använda väl på sofflocket... Vi hörs kanske lite senare
Huset.