Halmstad Pride 2015

 2015-05-30    18:55:00   By:JONNIEJONSSON.COM
Vilken dag, runt 2500 personer deltog i Halmstad Första Prideparad, trots att vädergudarna inte var på vår sida.
Även om vädret har varit som det har, så har jag haft en helt underbar dag, tänk att det finns så många underbara människor i vår vackra stad.
 
Ska snart bort till kvällens Prideparty, men först lite hopp i badkaret. Känns spm om det kan behövas nu...
På första bilden ser vi herr Jonsson hålla tal i Picassoparken för Prideparkens besökare...
 
Slänger även iväg en liten hälsning till två av mina trogna läsare som hittade mig i parken :) kommer knappt ihåg va ni hette, men en hette iallafall Anna :)
 
 
Huset.

Vilken natt

 2015-05-26    05:25:29   By:JONNIEJONSSON.COM
 
Fy fan vilken natt. Gick och la min i min goa säng kl 22,30, o där har väl jag legat vaken som en jävla idiot fram till kl 02,45, ja iallafall va de då jag tittade på klockan sist. Och när kl ringde 04,45 så va de som en mardröm!
JAG VILL JU SOVA!!!

Idag ska jag jobba på mitt gamla jobb, och de hade varit VÄLDIGT skönt om man hade fått sova denna natten. Känner att detta inte kommer att bli en bra dag! Iget tålamod och till råga på allt så hade jag glömt att köpa mjölk till mitt morgonkaffe...

Huset.

Men oj

 2015-05-23    15:50:02   By:JONNIEJONSSON.COM

Trodde jag hade varit med om de mesta här på Andersberg. Kommer väl åkande och får se två ridande poliser. Riktigt Coolt måste jag säga...
Huset.

Hallååå Bloggen

 2015-05-23    10:46:09   By:JONNIEJONSSON.COM
Hallååå Bloggen ville mest bara atala om att jag lever o frodas, har inte varit här på ett tag, men har haft lite för mycket att göra, o då kommer tyvärr bloggen i sista hand.

Ja nästa Lördag så är det dax för Halmstads förstaPridefestival, och jag håller för fullt på att prova ut en huvudbonad som e passande för eventet. O jag tror att det får bli min head-booper.
 
Nu lite Kaffe, och sen bort till RFSL för lite administrativt arbete, vi hörs snart igen...
Huset.

Godnatt Bloggen

 2015-05-16    20:40:58   By:JONNIEJONSSON.COM
Ja finns de inga parkeringar. Så får man helt enkelt skapa sig sin egen lilla plats. Tur man har en sån liten bil och att kommunen som grävt ett hål i gatan inte jobbar på helger o nätter...

Återstår att se imorgon om bilen är bortbogserad eller inte. Älskar när livet är lite spännande 
Huset.

Goddagens

 2015-05-16    17:09:10   By:JONNIEJONSSON.COM
Jaha då va de morgon igen, har soooovit sååååå himla gott. två nätter kvar att avverka denna helgen. och sen e i lediga lite. Ja ingen rast o ingen ro, men de e väl förmodligen så det ska vara.

Funderar på om man skulle ta och krypa ner i ett varmt bad, livet hade varit såå mycket trevligare om man hade haft någon att dela sitt badkar med. typ han på bilden, han hade matchat mitt badkar och mina sängkläder perfekt...
Nu blir det en kopp kaffe till, vi hörs
Huset.

Jobbhelg

 2015-05-15    20:44:27   By:JONNIEJONSSON.COM
Hallå bloggen. Ja då va de fredag kväll, o detta innebär att Jonsson e ombytt o klar för att jobba helgen. Men först o främst ska jag leta upp mig en kopp kaffe. Vi höres imorgon 
Huset.

Hellooooo

 2015-05-13    12:59:16   By:JONNIEJONSSON.COM
Hallååå bloggen, ja de va ett tag sen man var här, men jag har verkligen haft fullt upp, här har det jobbats en hel del, och nu har jag precis skrivit klart mitt tal som jag skall hålla på Halmstad Pride, har även skrivit lite på en debattartikel. Ja som ni märker så har man ett ganska hektiskt liv.

Om en stund så blir det bort till RFSL för ett kort möte. Sen efter detta så e det nattmöte på jobbet, där jag hoppas kunna övertala mina kära kollegor om att välja mig till arbetsplatsombud.
Ja har man inte tillräckligt med saker att göra, så får man väl helt enkelt skaffa sig det.

Nu blir det en kopp kaffe, och sen ska Jonsson hänga upp lite tvätt. Vi hörs snart igen...
Huset.

Godmiddag Bloggen

 2015-05-07    12:10:40   By:JONNIEJONSSON.COM
Ja men hallå bloggen och dess läsare. Här sitter väl jag i massastolen och njuter av livet. Så här gott kan man bara ha det om man hoppar in o jobbar lite extra på mitt gamla jobb.

Denna underbara stol saknar jag på nya jobbet. och funderar på att köpa mig en likadan att ha hemma... tror att min trasiga kropp hade mått bra av det.
Nu ska jag sitta här i 45 minuter till o sen ska de jobbas vidare till kl 17.30.

Huset.

Godnatt Bloggen

 2015-05-05    22:23:54   By:JONNIEJONSSON.COM
Jaha då sitter man väl här på jobbet igen. Sista natten sen e jag ledig i 8 nätter. Ska bli helt underbart.  Ska däremot hoppa in o jobba 2 dagar på mitt gamla jobb.
Alla mina små tanter o gubbar ligger nu i sina sängar. O nu ska jag ta en kopp kaffe o hoppas  att det blir en lugn och harmonisk natt...
Huset.

Ny familjemedlem

 2015-05-03    18:50:02   By:JONNIEJONSSON.COM
Jo de e sant Jonsson ska börja Cykla till jobbet. Ja ni hör ju själva hur de låter. 
Här är min nya trogna vän. Har döpt honom till Clas-Inge. 

Nu ska denna mannen börja laga middag. Vi hörs imorgon 
Huset.

Soligt & Fint = Lång Pinkerunda

 2015-05-03    12:42:12   By:JONNIEJONSSON.COM
Jaha då e jag och Knutan hemma efter morgonens pinkerunda, Eftersom det e soligt och fins så slutade de med en 4,6 km lång Pinkerunda för Knutan. Nu ligger han helt utslagen i soffan... Lilla Gosetrollet
 
 
Huset.

En händig man

 2015-05-02    15:42:10   By:JONNIEJONSSON.COM
 
Ja då har man varit och köpt en ny Cykel till Hönan, och händig som man e så klarade jag självklart ut de hela med att skruva ihop den. Knut har gett mig några tips under vägens gång.
 
Nu blir det ännu en kopp kaffe, vi hörs kanske lite senare
Huset.

Morgonpromenad med Knutan

 2015-05-02    11:27:52   By:JONNIEJONSSON.COM
Jaha då har jag och Knutan varit ute på en 4 km lång morgonpromenad, brukar ta 30-35 min att gå utan lilla Knut, men eftersom han ska lukta och kissa på precis allt så tog det hela 50 minuter.
 
Nu ska Vovven äta frukost och jag ska ta mig en välförtjänt kopp kaffe...
 
Huset.

Ny arbetskamrat

 2015-05-01    03:34:54   By:JONNIEJONSSON.COM
Jaha här e väl jag och min nya kollega den döva hunden Malte som är i tjänst inatt och hjälper  till med att hålla koll på gamlingarna och korven i kylskåpet... söt liten krabat...
Huset.