Natt 4/4

 2015-09-28    20:49:15   By:JONNIEJONSSON.COM
Nu äntligen är de dax för sista natten. Känner sig lite sliten och det ska bli riktigt skönt att få vara ledig i 8 nätter :)

Nu får man bara hoppas att natten blir lugn och harmonisk. 
Huset.

Redan Morgon

 2015-09-26    14:14:50   By:JONNIEJONSSON.COM
 
 
Ja vet inte vad jag ska säga, men slutar man jobba klockan 07, är i säng kl 08, så uppskattar man inte att mobilen ringer kl 13. Allt för att folk tvunget skall fylla år. E det inte dax att sluta med detta. Varför fira att man är ett år nämre döden?

Jag bort till kära lilla mor nån timma, sen blir det hem och sova vidare, har ju tre nätter till att jobba innan jag e långledig.

Men först en kopp kaffe så att hjärnan kan öppna den dagliga verksamheten, tror att den kommer att gå lite i demoläge under dagen...
Huset.

Godmorgon bloggen

 2015-09-25    10:00:00   By:JONNIEJONSSON.COM
 
Här ligger man väl och sover som en liten prins, då kommer dottern och väcker en för att man behöver en akut taxitransport till trafikskolan! Sömnen är förstörd, och det ska bli väldigt skönt när hönan är klar med sitt körkort :)

Ikväll e det tillbaks till verkligheten igen, 4 nattpass fram till Måndag morgon ska avverkas. Känner att jag behöver ha semester igen!

Nu blir det lite kaffe, och så ska räkningarna betalas hade jag tänkt, Lönen har kommit idag och är förmodligen slut om ett par minuter igen :(

Vi höres förmodligen lite senare
Huset.

Godmorgon Bloggen

 2015-09-22    07:44:21   By:JONNIEJONSSON.COM
Ja då va det morgon igen, Jonsson har sovit gott och känner sig utvilad.

Idag har jag två små killar på besök, både Knut och lilla Wiggo. Elin ligger fortfarande och sover som en stock. Och idag ska det bara slappat i gossarnas sällskap 
Huset.

Som de kan bli

 2015-09-18    12:56:39   By:JONNIEJONSSON.COM
Nej det är inte så att detta är det senaste modet!!! Här skulle man väl klippa sig och bli lite snygg, så går maskinen sönder! Ser inte klok ut!

Får leta fram en keps och bege mig ut och inhandla en ny hårtrimmer. ..
Huset.

Dagens Runda 3.0 km

 2015-09-17    13:21:03   By:JONNIEJONSSON.COM
Då man legat på latsidan ett par dagar, så kände jag att de va dax att komma ut o röra lite på fläsket. 
Huset.

Bekvämt resande

 2015-09-17    13:05:00   By:JONNIEJONSSON.COM
 
Ja då har man bokat in sig på Ordförandekonferens i Västerås i Oktober. Blir en biltur dit hade jag tänkt. men eftersom Bängan börjar bli gammal, och det är ca 120 mil tur & retur, så börjar man kika lite på alternativen, tänk om bängan går sönder ??? inget kul alls!

Har därför kikat lite på alternativen, att hyra en bil, alltid gott att susa fram i en tjusig hyrbil, och de bilarna brukar vara betydlig bekvämare och säkrare än vad min lilla Toyota är på långsträckor.

Och visst de kostar kanske lite mer, men allt för komforten, de e värt varenda krona, och skulle den gå sönder under tiden så ingår ju bilbärgning och en ny hyrbil. Ja ett alternativ som jag ska diskutera med min trogne resekamrat Pajjas.

Hyrde en bil för ett par år sen när jag skulle till Örebro, och de va riktigt gott, en bil man kunde lite på.

Och ska man köra så många mil, vill man ha en bil som håller hela vägen utan att strula, för sånt har jag varken tid eller lust med.
Huset.

Wiggo på besök hos Farfar

 2015-09-16    11:37:00   By:JONNIEJONSSON.COM
Då va barnbarn nr 2 på besök för lite kvalitetstid med sin Farfar. 
Huset.

Godmorgon Sverige

 2015-09-16    09:16:17   By:JONNIEJONSSON.COM
 
Då va det morgon, ja de va ett par dagar sen jag bloggade, skulle bloggat igår, men då trodde jag att jag hade åkt på kräksjukan, men så va det lyckligvis inte, har förmodligen bara ätit något olämpligt, för idag mår jag kanon igen.

Ska strax iväg och hämta de nytillverkade barnbarnet Wiggo, som skall tillbringa 1-2 timmar med Farfar, sen efter detta så blir det en lite promenad, va ett tag sen jag rörde på fläsket.

Sen lite senare ikväll, så blir det bort till RFSL för lite arbete och cafékväll...

Ja fullt upp precis som vanligt :)
Huset.

Bilbingo

 2015-09-12    12:51:52   By:JONNIEJONSSON.COM
Det blev inget soffliggande, hamnade visst på bilbingo i Oskarström istället.
Nu ska Jonsson vinna storkovan....
Huset.

Kaffe med Knut

 2015-09-12    11:57:12   By:JONNIEJONSSON.COM
Då e man hemma hos Pajjas och Knut på lite kaffe. Snart blir det hem och bädda ner sig i soffan o kolla på film hela dagen :)
Huset.

Dagens Runda 3.0 km

 2015-09-11    10:04:34   By:JONNIEJONSSON.COM
Godmorgon bloggen. Då har jag varit ute på en liten morgonpromenad på Galgberget. Nu blir det hem och hälla i mig lite kaffe.

I eftermiddag så ska jag hämta lilla Knut som ska tillbringa natten tillsammans med sin Farbror Jonsson...
Huset.

Natt 3 av 4

 2015-09-08    23:01:00   By:JONNIEJONSSON.COM

Ja då e man incheckad på jobbet igen. Har precis gått min nattrond och alla sover som små lamm. Bara jag och mina spöken som är vakna...

Nu ska jag ta en kopp kaffe, och njuta av lugnet så länge det varar :)


Huset.

Dagens Runda 3.0 km

 2015-09-06    14:30:37   By:JONNIEJONSSON.COM
Då har man gått runda nr 2 idag. Totalt 6 km.
Nu blir det hem och sussa kudden, så man orkar hålla sig vaken inatt på jobbet...
Huset.

Hallååå Bloggen

 2015-09-06    12:38:48   By:JONNIEJONSSON.COM
Då har man varit ute på en promenad med lilla Knut, har även snabbstädat lite härhemma, och strax ska jag rulla hem till Pajjas och lämna lilla Knut som nu har vilat upp sig ett par dagar hemma hos sin farbror Jonsson.

Sen därefter så ska jag hem och sussa kudde i ett par timmar, ska jobba 4 nätter och då behöver man vara lite utvilad. Men innan det händer någonting alls så blir det yttligare en kopp kaffe, vi höres lite senare...
Huset.

Hösten är här

 2015-09-05    12:35:14   By:JONNIEJONSSON.COM

Va precis ute en liten sväng med Knutan, och fann va kallt det var ute. Sommaren var kort detta året, och nu e hösten kommen.

Inget kul alls, jag vill ju ha sommar lite till :(
Nu blir det en kopp kaffe, sen ska jag och Robin röja i garaget lite. 

Vi höres lite senare 
Huset.

Äntligen Fredag

 2015-09-04    18:37:25   By:JONNIEJONSSON.COM

Ja då va det Fredag. Det har varit en ganska lång dag. Har varit på lite möten. Varit i Tvååker och hämtat hem Elin. Och Knutan har checkat in över helgen. 

Nu ligger vi här i soffan helt utslagna. Och här tänker vi stannade tills det e dax att krypa till sängen...
Huset.

Godmorgon Världen

 2015-09-03    08:31:02   By:JONNIEJONSSON.COM
Då va det morgon igen. Idag är Willebanan på besök hos farfar. Tänk va de lilla krypet växer...

Nu blir det en kopp kaffe till mig och lite välling till gossen  tillsammans med en tecknad film...
Huset.

Stockholm

 2015-09-03    08:00:00   By:JONNIEJONSSON.COM
 
Funderar på att åka på en liten minisemester till Stockholm, va ett tag sen man var där, och sist jag var däruppe så blev det en lång och tråkig biltur.

Den här gången har jag planer på att ta flyget, känns lite bekvämare och sen går det ju en aningen fortare, ja 4 timmar fortare. att hitta flygpriser till bra priser tycker jag är som en djungel, finns för många sajter som erbjuder de billigaste biljetterna. men då hittade jag boka smart, en sajt som samlar de bästa priserna på flyget, här va de ganska lätt att bara knappa in när och var man ska åka, o vips så kommer det upp lediga flyg och priser :) Me like

Så nu ska jag bara bestämma när jag ska ta den där minitrippen till huvudstaden...
Huset.

Dagens Runda 3.1 km

 2015-09-02    12:43:24   By:JONNIEJONSSON.COM

Då har man varit ute på en promenad. Skönt att komma ut o röra på sig. Känns som om man börjar få lite rutin på detta.

Strax ska jag köra storebror till jobbet. Sen ska jag hem o fixa lite. Och ikväll är det borta en sväng till RFSL, där det e cafékväll...
Huset.

Nikotinbegär

 2015-09-01    12:11:16   By:JONNIEJONSSON.COM
 
Ja idag slog det mig att jag har varit rökare i ca 26 år, ingen nyttig last man har dragit på sig. Har försökt att sluta röka miljontals gånger, allt ifrån Nikotintuggummi till plåster. Ja de känns som om man nästan har provat allt! Förutom E-cigaretter. Kan detta vara något?
Känner en del som har testat, och säger att det fungerar bra, så nu sitter jag här och surfar in på Xsmoke och hittar ett stort utbud av e-cigaretter, och har planer på att beställa hem ett startpaket. Kanske kan detta fungera bättre än andra nikotinhjälpmedel som jag har testat?

På Xsmoke finns en hel del i deras webbshop, tror det får bli ett vanligt startpaket, mest för att testa om det fungerar, vilket jag e övertygad om att det gör.

 


Huset.

Godmorgon Bloggen

 2015-09-01    09:54:33   By:JONNIEJONSSON.COM
Då va man vaken igen, sovit som en liten bebis hela natten. om en stund så blir det lite kaffe hos bitte.
Sen blir det en lite promenad, om vädret håller i sig.

På tal om att jag har sovit som en bebis, så måste jag ju visa upp den nya familjemedlemmen. detta här e lilla Wiggo, ännu ett barnbarn som kommit till världen, snacka om att jag känner mig gammal...
 
Nje nu ska jag bara vänta till sonen har duschat klart, sen blir det kaffe och skvaller.
Huset.

Träning!

 2015-09-01    08:30:00   By:JONNIEJONSSON.COM
 
Ja de där med att träna och hålla sig i form har kanske aldrig varit min grej, men på sistone har jag inbillat mig att jag ska vara snygg till Beach 2016. har börjat röra på mig mer i form av promenader, men man kanske skulle göra mer än så, kanske man skulle börja gå på gym, och bli ännu snyggare än vad man är?

Men självklart handlar det inte bara om att röra sig, kosten har en stor betydelse, man kan ju inte trycka i sig vad som helst, hittade Itrim och deras webbshop där man kan köpa lite nyttiga Måltidsbarer och mellanmål som man kan använda om man ska försöka hålla sig i form, Finns även kokböcker mm, allt för att man ska komma i form och äta nyttigare. Ja hade detta gymmet funnits i Halmstad så hade jag kanske gjort ett besök för att kolla hur deras plan hade sett ut för att få mig att komma i form:)
Man får nämligen en hälsocoach om man är medlem som hjälper en att fixa en diet och ett träningsprogram. Ja detta hade passat mig ganska bra då jag behöver någon som talar om vad jag ska göra...

Men eftersom de närmsta Itrim gymmet ligger i Helsingborg så får de bli något annat gym, om det nu skulle vara så att jag ska börja träna, men deras webshop, där ska jag iallafall handla lite grann.

Tillhör du dom så är duktig och går på gym?
Huset.