Jonnie Jonssons Blogg Jonnie Jonssons Blogg - september 2015

Natt 4/4

Nu äntligen är de dax för sista natten. Känner sig lite sliten och det ska bli riktigt skönt att få vara ledig i 8 nätter :)

Nu får man bara hoppas att natten blir lugn och harmonisk. 

Redan Morgon

 
 
Ja vet inte vad jag ska säga, men slutar man jobba klockan 07, är i säng kl 08, så uppskattar man inte att mobilen ringer kl 13. Allt för att folk tvunget skall fylla år. E det inte dax att sluta med detta. Varför fira att man är ett år nämre döden?

Jag bort till kära lilla mor nån timma, sen blir det hem och sova vidare, har ju tre nätter till att jobba innan jag e långledig.

Men först en kopp kaffe så att hjärnan kan öppna den dagliga verksamheten, tror att den kommer att gå lite i demoläge under dagen...

Godmorgon bloggen

 
Här ligger man väl och sover som en liten prins, då kommer dottern och väcker en för att man behöver en akut taxitransport till trafikskolan! Sömnen är förstörd, och det ska bli väldigt skönt när hönan är klar med sitt körkort :)

Ikväll e det tillbaks till verkligheten igen, 4 nattpass fram till Måndag morgon ska avverkas. Känner att jag behöver ha semester igen!

Nu blir det lite kaffe, och så ska räkningarna betalas hade jag tänkt, Lönen har kommit idag och är förmodligen slut om ett par minuter igen :(

Vi höres förmodligen lite senare