Jonnie Jonssons Blogg Jonnie Jonssons Blogg - april 2016

Tjenare bloggen

Jaha då har man tagit sig en liten tupplur på nån timma :) Har idag jobbar 7-14 på mitt gamla jobb, kändes riktigt skönt att vara där igen, så skönt att jag faktiskt har sökt en ledig tjänst där :)
 
Nu blir det snart att hoppa in i duschen, för ikväll ska Jonsson leka entrévärd när RFSL skall hålla party.
 
Hoppas givetvis inte att man ska behöva ta i med hårdhandskarna och behöva kasta ut folk, men om det behövs så e Jonsson redo även för detta :)
Nu blir det som vanligt en kopp kaffe, och sen får man väl ta o snygga till sig lite så man ser anständig ut :)

Jag älskar Kaffe

Då var det morgon igen, Gick och la mig klockan 21 igår som en annan pensionär, men kände att jag verkligen behövde sova.

Igår satt jag av en händelse och räknade lite på hur mycket kaffe man dricker per månad,och vad detta kostar, kom fram till att bara mitt kaffekonto va för högt.
På 1 Månad dricker jag kaffe för 1050 kronor!!!  Ja ni hör ju själva det e ju helt galet.
detta eftersom Tassimo e skitdyrt.

 
Var därför och köpte mig en helt vanlig kaffebryggare igår, och enligt mina beräkningar som kommer nu kaffet att kosta max 150 kronor per månad.

Nu ska den iallafall invigas  :)

Rösta på RFSL

 

Hjälp mig att rösta fram RFSL till att vinna 150 000 kronor!

 

Just nu fram till 31 augusti har RFSL chans att vinna 150 000 kronor från mobiloperatören Vimla.

 

Om du är som jag och tycker det är viktigt med HBTQ-frågor hoppas jag att du vill dra ditt strå till stacken. RFSL är en ideell organisation och behöver så mycket stöd som möjligt.

 

Vimla vill göra världen lite schysstare och har därför bestämt sig att dela ut pengar till schyssta organisationer som gör världen till ett bättre ställe. I den här första omgången är RFSL nominerade tillsammans med Mind och Djurens Rätt.

 

Om vi alla hjälps åt att sprida budskapet ”Hjälp RFSL rätt vinna 150 000 kronor. Rösta på Vimla.se/rosta” ökar chansen att vi kan hjälpa fler och att RFSL kan fortsätta sitt arbete.