Jonnie Jonssons Blogg Jonnie Jonssons Blogg - Spöket Ingvar

Spöket Ingvar

Jag brukar uppfattas som lite galen och lite märklig, när jag pratar om spöken.

men nu är mitt husspöke tillbaks i mitt hem, måste säga att jag har saknat honom lite. Men för ett par dagar sen så återvände han, han började dagen med att leka med Wiggo, sen har han satt igång musik ett par gånger under dagen, och för en stund sen så bytte han kanal på tv:n och börja leka med ljudet.

Har tittat på tv:n med honom nu i veckan, han sitter i ena ändan av soffan och jag på andra sidan. Man ser kanske inte honom så tydligt, men man ser en grå gistalt sitta där.

På morgonen har han stökat ner i min soffa, filtar och kuddar ligger inte som de gjorde när jag gick o la mig.

Nej jag är inte knäpp, utan precis såhär e de...
Ja mitt lilla husspöke som jag har döpt till Ingvar, har verkligen gjort allt idag för att få min uppmärksamhet. Men så länge han e lugn och fin så får han gärna bo här, men de hade varit trevligt om han hade hjälpt till med hyran.

Kommentarer:

1 anna :

Jag tror dig. Jag är dock glad att vårt husspöke inte har varit här på länge då det inte kändes så trevligt, hände lite otrevliga saker. Men jag har nog ett snällt spöke här hemma också men om jag skulle skriva vad det spöket har gjort för mig så skulle folk tro att jag är galen

Svar: Ja de kan vara lite obehagligt, men nu e jag så van vid lilla Ingvar :) folk brukar ju uppfatta en som lite galen :;)
//Jonnié Jonsson

Kommentera här: