Sätt att slappna av på efter en lång natt på jobbet

 
 
Som alla som jobbar natt vet, så kan dessa slags nattskift ofta vara extremt uttröttande, och det kan vara väldigt svårt att slappna av och varva ned när man kommer hem efter långa nattskift. Det finns ett antal jobb som kräver nattarbete, exempelvis som brandman, polis, säkerhetsvakt, byggarbetare, lagerarbetare, och många fler.
 
Det är förstås väldigt viktigt att lära sig hur man slappnar av efter att man lagt hela natten på att jobba så hårt, och för de flesta av oss är det helt enkelt omöjligt att komma hem och bara lägga sig direkt. Precis som med ett dagsjobb så är det viktigt att låta hjärnan stänga av lite så att du kan varva ned efter att du lagt så många timmar på att jobba, så de här tipsen kan säkert hjälpa dig en hel del.
 
Några av de enklaste men samtidigt mest effektiva sättet att varva ned på
 
När du kommer hem på morgonen efter nattskiftet så finns det ett antal saker du kan göra för att varva ned lättare. En sak som många gör efter ett nattskift är att lägga upp fötterna och sänka ned sig i en god bok eller läsa de senaste nyheterna som du kan köpa på vägen hem. Det är ett jättebra sätt att slapppa av hjärnan från jobbsaker ett tag, och istället snabbt komma in i ett lugnt läge.
 
En annan sak som du kan göra för att varva ned är att köra ett par rundor på spelsidor som erbjuder bättre odds, vilket gör att du kan ha lite kul, slappna av, och kanske till och med ha chansen att vinna lite pengar. Sidor som Betway är spelsajter som erbjuder förbättrade odds och där kan du vinna på alla slags sporter inklusive fotboll, tennis, NBA, och mer. Du kan göra allt det här i din tablet eller på din smartphone, vilket innebär att du kan slappna av med fötterna i sängen och ha kul medan du bettar på dina favoritsporter och -lag.
 
En del gillar att komma hem efter en lång natts jobb och krypa ned i sängen med en film på sovrums-TVn eller på deras platta eller smartphone. Det här kan du tjäna dubbelt på då det dels hjälper dig slappna av samtidigt som det också blir lättare att somna just för att du slappnar av. Försök att undvika att göra något alltför actionfyllt då det faktiskt kan ge den motsatta effekten, vilket innebär att det kan bli än svårare att somna.
 
Alla dessa metoder kan hjälpa oss att slappna av efter ett långt nattskift, och det är viktigt att komma ihåg det om man precis börjat med den typen av skift och vill invänja sig till rutinerna.

Natt 2/3

Nu va man ombytt o klar o strax e de dax att Knalla upp på avdelningen och styra upp arbetet. En timma mindre att jobba inatt o de passar mig utmärkt. Känner mig lite trött o sliten. Blir trött bara jag tänker på att arbeta. Tror att det snart e dax att pensionera sig.
DIN TEXTLÄNK HÄR? 800:- för 14 dagar
LÄNKEN SYNS I ALLA BLOGGINLÄGG PÅ BLOGGEN
-LÄS MER-

Glad Påsk

Ja då va man vaken igen. En del super sig fulla och käkar en massa god påskmat. En annan tillbringar sin vakna tid på jobbet denna påsken. Kanske inte så roligt, men livet är inte alltid så jävla roligt, som bekant.

Sitter här med min kaffekopp och kikar runt på nätet. Försöker samtidigt att få hjärnan att öppna sin dagliga verksamhet, känner att de e ganska svårt idag, får nog hälla i mig lite mer kaffe....

2 nätter kvar att avverka denna helgen, enda fördelen med detta är att det e ganska bra betalt att jobba under storhelger. 
DIN TEXTLÄNK HÄR? 800:- för 14 dagar
LÄNKEN SYNS I ALLA BLOGGINLÄGG PÅ BLOGGEN
-LÄS MER-