Jonnie Jonssons Blogg Jonnie Jonssons Blogg - september 2016

Godnatt Världen

Ja då tänker jag och denna lilla krabaten krypa till kojs. Har varit en lååång dag, och de ska bli riktigt gott att få sova ett par timmar. Imorgon e de Pride Party och på Lördag är det dax för Halmstad Pride. Ska bli skönt när allt e över. Så man äntligen kan få koppla av

Ingen God morgon!!!

 
Somnade klockan 02, eftersom jag hade så jävla ont i ryggen att jag inte kunde ligga stilla, och vaknar klockan 07,30 av att det ringer på dörren. Där står väl Bravida som ska byta teromstater på mina element. Hade totalt förträngt att de skule komma idag.
Hade gärna sovit ett par timmar till, men nu när man vaknat så går det inte att somna om.
Så nu blir det lite kaffe, sen i eftermiddag ska jag till sjukgymnasten, känns som om de måste kunna göra något annat. Har fått en tid för MR Röntgen den 20 Oktober. känns lite för långt bort, jag blir ju snart tokig av att gå hemma.

Ikväll blir det en runda bort till RFSL. och förbereda det sista iför Halmstad Pride som är nu på Lördag...

Godmorgon Världen

Jaha då va det morgon igen, just nu tycker jag att livet e ganska tråkigt, har blivit fortsatt sjukskriven i 4 veckor till.
Ska göra MR-röntgen av ryggen och nacken, men har inte fått tid förään den 1 November :( ska ringa sen och se om man kan få en tid lite snabbare.
Annars så händer det inte sådär jättemycket, blir en sväng till Helsingborg idag och till IKEA.
Nu ska jag pimpla en kopp kaffe till och vänta tills tvättmaskinen är klar, och sen funderar jag på en liten morgonpromenad.