Shoppingpengar

 
Funderar snart på en Gekås tripp igen, tänk att det finns ett varuhus där verkligen allt man behöver finns.
Och bor man som jag 6 mil ifrån det gula varuhuset så blir det att man rullar dit ofta, och ibland kanske lite väl ofta. Men jag älskar att shoppa loss i det gula lilla varuhuset i Ullared.
Jag har inga större ekonomiska problem, och tycker att det fungerar ganska bra.
 
Men det finns massor av människor som handlar utöver sina tillgångar, och då kan det vara bra att ha ett buffertsparande som man inte rör om det inte händer något akut. Och jag tror nog att de flesta försöker att spara en slant, även om det kan vara svårt för vissa.
vissa månader är ju värre än andra, och en del räkningar kommer alltid samtidigt vilket gör att vissa månader är svårare än andra.
 
Då är det ju tur att man ju låna en slant, det finns seriösa företag som lånar ut pengar räntefritt ett par veckor, och det kan ju vara väldigt smidigt om man ska ut och shoppa loss lite eller om man får lite oförutsatta utgifter fram tills lönen kommer, och det får väl alla någon gång i livet. Kan vara att bilen havererar och måste lagas, eller nått annat som inte kan vänta till löningen kommer i slutet på månaden.
 
Jag har inte testat att låna pengar via sms, men tycker att det verkar vara ett smidigt sätt att lösa tillfälliga ekonomiska problem.

Brukar du spara pengar varje månad? eller har du testat att låna pengar via sms?

Kommentera här: