Utrensning

Som alla vet vid detta laget, så letar jag lägenhet för fullt. Har inga planer på att bo kvar här längre än nödvändigt. När jag hittar en annan lägenhet så flyr jag detta slumområde ganska omgående.
 
Som alla andra så samlar man på sig en hel del skräp, just nu har jag 1 förråd och ett rum som är fullt av skit som skall till soptippen, Tänk vad man kan samla på sig genom åren här kommer det behövas massor av tid och energi till att grovstäda förrådet.
 
Den dagen jag flyttar så tänker jag inte ens städa efter mig, utan då får det bli att anlita ett företag som gör flyttstädningen, kan vara ganska skönt att slippa de så att man fortare kommer iordning i den nya lägenheten.
Kommer ihåg den gamla goda tiden när jag hade mitt städföretag, folk var alltid såå nöjda och glada att någon annan tog hand om skräpet och städningen, och nu kan jag ju känna att det är min tur att vara bekväm och anlita någon som tar tag i detta efter att jag har flyttat ut.
 
Nu gäller det bara att hålla tummarna, har söt en hel del lägenheter den sista veckan och hoppas såklart att jag får napp på någon av dem.
 
Kanske man även skulle ta och anlita någon som tar hand om själva flytten, hade varit skönt att slippa konka på sina möbler
 

Kommentarer:

1 eva:

Godmorgon,
Hopars verkligen att du kommer få en annan lägenhet snart,
Håller båda tummarna och tår att det kommer en.
Ha nu en trevlig söndag och vec, kramis.

Kommentera här: