Jonnie Jonssons Blogg Jonnie Jonssons Blogg - december 2017

Gott Nytt År

Ja då var det ÄNTLIGEN ett nytt år. Nu lämnar vi allt gammalt skit bakom oss och ser fram emot allt nytt skit som kommer detta året.
 
Denna natten har jag med mig Knut Von Trapp på jobbet. Trevligt o gosigt ❤
 
Nyårslöfte? Ja det ska man ju ha. Mitt är att jag ska sluta röka, så från klockan 00:00 har jag rökt min sista cigarett hoppas jag
 

Nyårsafton

 
 

Om ett par timmar är det dax för årets sista arbetspass. Ska bli skönt att avsluta detta jävla året.Får hoppas att nästa år blir bättre än detta.

Idag ska Knut Von Trapp med till jobbet, hans pappa ska på Party och lilla Knuten kan ju inte sitta ensam hemma på nyårsafton när det smäller och dånar därute. Han är inte speciellt rädd för smällare, men ändå synd att han ska vara själv. Så därför får han följa med sin Jonsson och jobba istället.

Nu blir det lite kaffe och hoppas att jag mår lite bättre innan de e dax att köra och hämta gossen o rulla till jobbet, mår inte speciellt bra idag, har förmodligen käkat något olämpligt.Lång Arbetsnatt

Ja då var knappt halva natten avklarad. Tiden går riktigt långsamt denna natt. Men om ett par timmar är det dax att få rulla hem till sin älskade lilla säng. Tänk som jag längtar.
 
Inatt är sista natten jag jobbar innan en kort liten ledighet och även Knut Von Trapp med till jobbet ikväll
Jonssons lilla gosse kan ju inte sitta hemma ensam på självaste Nyårsafton.