Jonnie Jonssons Blogg Jonnie Jonssons Blogg - may 2017

Äntligen hemma igen


Jaha då va man äntligen hemma igen, har varit i Hyltebruk och fixat lite. Körde även förbi mitt gamla hus som var grönt när jag bodde där, nu var de målat i grått. Ganska tjusigt. Men kan absolut inte säga att jag saknar att bo i Hylte, trivs ganska bra här i Halmstad.

Har även varit och gjort en framvagnsinställning på bilen, vilket verkligen behövdes. Nu blir det att släppa i soffan ett par timmar...

Regn & Rusk

 
Jaha då va det morgon igen, har inte sovit speciellt gott denna natten. har vaknat sådär varannan timma under hela natten, men ändå så känner jag mig ganska utvilad. Fattar ingenting.
 
Molingt och ganska tråkigt väder, men med tanke på att det behöver regna lite och att jag ändå har en fullspäckad dag så gör det inte mig såå mycket.
 
Jaja nu e man vaken iallafall, och om nån timme ska jag köra Hacke till Hyltebruk, då hennes lilla bil har havererat. Därefter så ska jag rulla till Euromaster och göra en framhjulsinställning, Köpte nya däck i December och nu e framdäcken redan helt slutkörda och sneslitna. Så en framhjulsinställning är nog nödvändigt innan det e dax att sätta på nya framdäck.
 
Och sen ikväll så har jag hand om RFSL:s Café, ja även om man har semester, så har man verklugen fullt upp, fattar inte att man har tid att ha ett arbete igentligen?

Hellooooo

Jaha då var man hemma igen, har hjälpt Hacke med att köra till soptippen. Och nu står jag här framför lilla spisen och lagar middag.

Idag blir det korvgryta o ris. Har även fått en jävla huvudvärk så nu blir de att ta de lugnt resten av denna dagen. Vilken kan va ganska skönt ibland 😃