Jonnie Jonssons Blogg Jonnie Jonssons Blogg - Filmer med HBTQ Tema

Filmer med HBTQ Tema

 
Ja va gör man när man e ledig och vädret är trist och grått?
De bästa jag vet är att bädda ner mig i min älskade soffa och kolla på film. Nuförtiden sänder de mest skit på tv:n och därför är det ju tur att man kan kolla på film på nätet. Att Streama film är ju en helt fantastisk uppfinning, då kan man titta på vad man vill, precis när man vill.
 
Man kan ju streama från de flesta tv-kanalernas playtjänster, vissa är gratis och vissa kostar pengar. Jag har inte problem med att betala för mitt tittande, så länge de erbjuder bra filmer. Vilket jag tycker har blivit sämre och sämre på sista tiden. Jag vill ju ha mer film med HBTQ tema, något som saknas på de vanliga stremingtjänsterna
 
Men nu finns det en någorlunda ny Streamingtjänst som heter Gazenet, och här kan du kolla på massor av filmer med HBTQ tema, du betalar bara 99:- i månaden och det finns ingen bindningstid.
Och skulle du vara medlem i RFSL så blir det billigare än så, då får du 50% rabatt under de 2 första månaderna, mer info om detta hitta du på RFSL.se under medlemsförmåner.
 
Jag har varit medlem på Gazenet sen de startade, kan nog va nått år sedan nu, och jag e riktigt nöjd.
Man lägger in sitt betalkort och vips så är man medlem, vill man avsluta sitt abonnemang så är det lika enkelt, de e bara att ta bort sitt kort ifrån sajten och kontot upphör i slutet på månaden.
Så vill du titta på drama, spänning, kärlekshistorier eller serier, allt med HBTQ tema, så kan jag varmt rekommendera Gazenet, här hittar du nämligen de mesta inom HBTQ film.
 
 
 

Kommentera här: