Jonnie Jonssons Blogg Jonnie Jonssons Blogg - Helloo Bloggen

Helloo Bloggen

Ja då va det dax för ännu ett blogginlägg, va ett par dagar sen sist, men jag har ju annat att göra än att sitta och blogga hela dagarna.
Mår precis som i förra inlägget, och livet känns ganska märkligt. Men vad ska man göra åt det hela?

Har jobbat inatt, och ska jobba nu inatt igen, sen är jag ledig till den 1 November, ska bli riktigt skönt att få vila upp sin slitna kropp och själ ett par dagar.
 
Till helgen bär det av till Örebro för RFSL konferens, varje år har de en stor höstkonferens där man träffar folk från alla avdelningar runt om i Sverige. Alltid lika spännande. Och detta blir förmodligen min sista, då jag har valt att avgå som Ordförande för RFSL när min mandatperiod är över i början på 2019.
 
Om en stund skall jag, Pajjas, Anna-Lena & Linda hem till Mats på middag, sen direkt därefter bär det av till jobbet för ännu ett nattpass. Men innan det är dax för någonting alls så blir det en kopp kaffe, så att hjärnan kan öppna sin dagliga verksamhet, och sen får man väl ta och snygga till sig så att man ser anständig ut.
 
Något som blir svårare för varje dag som går, förr var man ju så jävla snygg av naturen, nu tar det bara tid att ser okey ut. Vi höres såklart en annan dag, eller kanske senare