Jonnie Jonssons Blogg Jonnie Jonssons Blogg - Trött och sliten

Trött och sliten

Frågan är vad som är på gång nu? Har ingen energi överhuvudtaget och livet känns ganska trist just nu. Jobbar och står i som vanligt men mår absolut inte bra. Hälsotillståndet har definitivt varit bättre än vad det är just nu.

Det som stör mig mest är att jag inte kan sätta fingret på vad det är som inte stämmer, jag sover dåligt, knappt överhuvudtaget och är trött och lättirriterad nästan varje dag. Har aldrig haft kort stubin förrän nu. Har heller ingen lust att göra något förutom att sova vilket inte ens de går!
Känner även press från alla håll o kanter, något som jag inte orkar med just nu, allt ifrån den press man har som ordförande för en förening till det där privata som jag inte tänker nämna här.

Har även ont så in i helvete i ryggen och i nacken, är ju såklart mina diskbråck som krånglar. och allt detta gör mig så jävla trött. Ingen tar ju det på allvar, varje gång som man kontaktar vårdcentralen så känns det som om de inte tror på vad jag säger, de fattar liksom inte hur jävla ont i kroppen jag har!
Ja gnälla de får man göra speciellt i sin egen blogg, o passar det inte så finns det tusentals andra bloggar att besöka.

Nje känner att jag behöver en förändring i mitt liv! och de e ganska snart. Måste få tillbaka livsenergin igen, försätter det så här så kommer jag att bli knäpp på riktigt. 
Man kan liksom inte orka hur mycket som helst.

Man kanske bara skulle ta och avsäga sig ansvaret för RFSL och sen säga upp sig och flytta någon annanstans och ta tag i sitt liv igen.

Kommentera här: