Bussresor

 
Det där med att åka buss är ingenting för mig, men ibland är det nödvändigt.
Jag glömmer aldrig när vi skulle åka på skolresa till Italien med BUSS!
Detta var en av de värsta upplevelserna som jag förmodligen har varit med om, Jag har ett enormt kontrollbehov och bestämde mig därför för att sitta längst fram i bussen, detta för att ha fullständig koll på busschauffören, så att han gjorde sitt jobb, jag var 15 år och kunde såklart ALLT om hur man kör en hel buss.
Jag vill ha kontroll över mitt liv, och ska busen köra av vägen och jag ska dö, så ska jag vara först med att veta detta. Pg.a detta kontrollbehov så var jag vaken i ca 35 timmar. Kan Absolut inte somna när jag inte vet vad som händer. Men när vi kommer ut på Autobahn så känner jag att jag somnar nog nu, en fruktansvärd känsla, kommer nånsin jag att vakna upp igen?
Men mitt i detta, då reser sig chauffören upp, bussen åker i full fart och mitt på motorvägen så byter de chaufför, UTAN ATT STANNA BUSSEN, var helt säkert på att nu får jag en hjärtinfarkt. Sen hade jag inga som helst problem med att hålla mig vaken resten av resan.
Så några längre bussresor kommer det ABSOLUT inte bli igen för min del. Däremot kanske lite kortare.

Har funderat på att samla ihop våra medlemmar till att boka en bussresa till Lisebergs Julmarknad, något som mina nerver klarar av, avståndet är okej, och jag tror att svenska busschaufförer kör bättre än de utländska. Och då behöver man nästan hyra en buss om det blir många som vill följa med. Något som jag tror hade varit en rolig grej. Och dagens bussar är ju såklart mer bekväma än förr i tiden, är ju ändå 25 år sedan, nu har oftast långfärdsbussarna både toalett och Wifi och t.o.m med ett elutag, och att kunna sitta och surfa på nätet under tiden gör ju att tiden känns lite kortare.

Kommentera här: