Jonnie Jonssons Blogg Jonnie Jonssons Blogg - Bort med skäggstubben

Bort med skäggstubben

 

Att vara man är inte alltid en dans på rosor som man kan tro. Man har den där skäggstubben som kommer hela tiden. Finns säkert de som föredrar att ha lite skäggstubb, men inte jag. kliar och är allmänt osexigt.

Jag vill alltid vara renrakad och då måste man tyvärr raka sig varje dag. Och det finns ju roligare saker att göra. Har en rakapparat som förmodligen har börjat att se sina sista dagar. och kanske är det dax att fixa en ny eller varför inte en rakhyvel istället. och för det goda samvetet så kanske lite ekologiska rakprodukter till detta.

 
Finns ju såklart olika sätt o raka sig, och alla tycker ju olika. på en del kan det passa med lite kortare skäggstubb typ 3 mm, men inte på mig. Jag har min lilla skäggsträng på hakan, och tycker att den klär mig ganska bra, men mer skägg än så ska det då inte vara på mig iallafall. och faktum är, man ser gammal ut med skägg, och ska man försöka hålla sig någolunda ungdomlig så gäller det att hålla skäggväxten borta.

Känner även att man skulle bli lite snyggare nu när sommaren e här, men jag har inte tid eller lust just nu att ligga och sola i skuggan just nu, så lite brun utan sol vore kanske på sin plats.

 

Kommentera här: