Jonnie Jonssons Blogg Jonnie Jonssons Blogg - Inte lätt att vara man

Inte lätt att vara man


Då var man vaken igen, sitter och har lite dåligt samvete för att jag inte varit på gymmet på ca 4 veckor. Men skyller på min långdragna förskylning som inte riktigt vill ge med sig. Men det är ändå en underbar känsla att få knalla till gymmet och sen när man kommer hem få ta e varm och go dusch.


Jag gillar att duscha länge med riktigt varmt vatten, gärna flera gånger om dagen, speciellt nu på sommaren. Men att duscha ofta har inte bara fördelar, man får en torr hud av allt detta vatten. Men det kan man lösa med lite bodylotion så man blir mjuk och fin igen. Jag älskar verkligen Palmolives duschcreme med doft av eucalyptus.

Men det finns ju andra saker som man oxså kan behöva. Tränar man, duchar och samtidigt röker som en bortspindel som jag, så tar ju såklart huden ta skada.

Då behöver man ha nått återfuktande ibland, och då finns det massor av olika prylar man kan testa. Gärna en närande ansiktskräm med antioxidanter.
Allt för att behålla ungdommens glans så länge det bara är möjligt.

 

Sen måste man jusåklart lukta lite gott oxså, jag använder till 99% bara Axe, i deodorant, har testa rollon nån gång men var inte alls nöjd.
Och detta är ritualer som man har varje gång man har tagit en dusch, spelar ingen roll om man ska till jobbet, ut och festa eller bara gå ett på ett möte. Och alla tror att det är lätt att vara man, nej det kan jag säga direkt att det inte är.

Måste ju säga att de e tur att man inte har så mycket hår på huvudet, för då hade man varit tvungen att ha massor av balsam och grejjer för att även få håret perfekt.
Kan nog säga att såhär har det pågått i hela mitt liv, tycker inte att man gör mycket annat än att stå framför en spegel för att försöka att bli snyggare än vad man är!

Kommentera här: