Jonnie Jonssons Blogg Jonnie Jonssons Blogg - Marknadsföring av Pride

Marknadsföring av Pride

 

Håller ju på att planera inför Halmstad City Pride som äger rum den 6 Juni här i Halmstad. Massor att göra så att det blir en lyckad festival.
Problemet är ju alltid hur man skall nå ut till allmänheten. Finns massor av saker man kan göra för att få en bra marknadsföring, som t.ex trycksaker, profilkläder,rollups mm allt för att eventet skall bli så synligt som möjligt.

Vi använder oss såklart av sponsorer, men att få folk att sponsra ett evenemang är inte så lätt alla gånger, men det kan nog bero lite på att vi är lite osynliga. Syns man inte så finns man inte!

Ska fixa lite sponsrade inlägg på Instagram och på Facebook, vi har en ständigt uppdaterad hemsida som man hela tiden kan läsa det senaste på.

Men sen kom jag på att vi måste ju synas även dagen då Pride är, kan ju vara bra om alla volontärer har T-shirts med eget tryck som visar att de jobbar med pride, så att folk vet vem man ska vända sig till under dagen.

Är lite spännande då det är första året som RFSL Halland anordnar pride i egen regi, och då får ingenting gå fel. Jag är ordförande och vill inte stå där och skämmas i slutändan...

 

Kommentera här: