Jonnie Jonssons Blogg Jonnie Jonssons Blogg - Ska man starta eget?

Ska man starta eget?


Sitter här i Grekland och funderar på om man skulle starta eget igen. Var ju några år sen nu man var egenföretagare, och det fanns många fördelar med att vara detta.
\nInnan hade jag ett städföretag, något som jag absolut inte vill starta upp på nytt. Men man kanske skulle ta och öppna ett mysigt litet café i Halmstad. Förr va ju allting mycket svårare än vad det är idag. Nu finns det massor av smidiga hjälpmedel som gör livet lättare som egenföretagare. Finns färdiga system som har fullständig koll på alla företagets finanser. Och fördelen är att man kan ha stenkoll även hemifrån på hur företaget funkar genom mobilnätet. och att slippa allt strul med  kassaböcker är ju ett stort plus. Tänk va smidigt att ha ett digitalt kassasystem som sparar massor av tid och energi ifrån att sitta med adiminastrivt arbete som alla företagare fasar för. Finns inget tråkigare.
\n
\nOch sen att vara sin egen chef. bestämma sina egna arbetstider är ju alltid lockande. Så man får kanske spåna vidare på denna lilla idé som dök upp i min lilla hjärna.Kommentarer:

1 Sockerpullan :

Tycker jag du ska göra, och 1 anställd 🤗.. skulle mer än gärna ha dig som min chef, så sjukt roligt vi har/haft tillsammans på jobb o fritid...

Kommentera här: