Jonnie Jonssons Blogg Jonnie Jonssons Blogg - 2:a Advent

2:a Advent

Godmorgon Världen och bloggen, då var man vaken igen. Tog en lång och skön sovmorgon fram till 11:30 kände att jag behövde detta samt att det är riktigt skönt att få sova länge :)  Idag är det den 2 Advent, och även om jag inte är speciellt förtjust i snö och kyla. Så hade det ju varit lite trevligt med snö. För någon julkänsla är svår att få med regn och rusk utanför fönstret. Har jättesvårt att förstå att det är Julafton om 15 dagar. Man blir ju nästan deprimerad.
 
Nu blir det lite morgonkaffe, sen blir det en promenad runt kvarteret så att man får lite frisk luft. Igår lämnade jag inte soffan utan låg under ett gott täcke precis hela dagen och kollade på 14 Avsnitt av rederiet och det innebär totalt 630 minuter av aktivt tv tittande. Känner därför att jag behöver nog komma ut lite idag. Men sen när jag tagit en promenad så blir det givetvis soffläge igen. Man skall ju inte förta sig när man är ledig ifrån jobbet...

Kommentarer:

1 EVELINA:

Skönt med sovmorgon! Och håller med dig om att det gärna skulle få komma lite snö nu i stället för det här gråa, regniga vädret som vi har här också. Ha en finfin dag! :)

Svar: Ja vi får hoppas att snön kommer snart 😁 Hoppas att du också får en fin dag
Jonnié Jonsson

Kommentera här: