Jonnie Jonssons Blogg Jonnie Jonssons Blogg - Stopp i Avlopp

Stopp i Avlopp

 
Igår var jag och Pajjas hemma hos min underbara dotter i Hunnestad och lämnade julklappar till Familjen Person / Andersson. Efter Bebisgos och kaffedrickade och fika, så ska pajjas gå på toaletten. När han sen skall tvätta tassarna så inser han att det är stopp i avloppet.

Händig som han är så sätter han i gång att rensa avloppet och han hittar typ en halv peruk som förmodligen tillhör Elin. Kan säga att jag ofta hade stopp i avloppen när hon bodde hemma. Har inte haft ett stopp sen hon flyttade hemifrån :)

Och då var det ju tur att Pappa Jonsson hade med sig en händig karl. Han rensade och fixade så att det blev så bra så. Och skulle man inte ha en händig Karl som Pajjas i närheten när man får stopp i avloppet så kan man ju alltid ringa en rörmokare.

Och på tal om händiga karlar, ja själv är man ju inte så avancerad som andra, utan jag håller mig till lite enklare sysslor som till exempel frosta ut frysen denna morgon, skall strax åka och storhandla lite och måste få bort massor av is i frysen så att jag får plats med min mat

Kommentera här: