Jonnie Jonssons Blogg Jonnie Jonssons Blogg - february 2018

Godmorgon

Ja imorse ringde klockan 07.00. Idag har jag massor att göra, men dagen börjas såklart på gymmet. Just i skrivande stund tar jag en rask promenad på gångbandet. Inatt ska jag jobba ett litet extrapass och innan dess så finns de mycket som ska hinnas med...

Långpromenad

Ja idag tänkte jag skippa gymmet och istället ta en kort promenad, men detta slutade 10150 steg. Riktigt skönt väder ute även om det är 3 minusgrader. Nu känner mig sig ganska mör i kroppen så nu blir det sofflocket och Judge Rinder på dumburken.

Dålig luft

 

Oj va jag har sovit dåligt denna natt, vaknade nyss och kände mig inte alls utvilad. Något som är ganska vanligt. Och att sova gott är ju såklart viktigt så att man orkar med morgondagen. Brukar oftast ha fönstret öppet, men inatt har det varit 9,5 minusgrader ute, och då känns det lite väl i överkant att ha fönstret öppet för att få in lite syre. Men ska jag sova riktigt gott så måste jag ju såklart ha frisk luft!

Är lite känslig för det där, är det torr luft som det är på jobbet, så blir det bara jobbigt. På gymmet däremot har de ett bra ventilationssystem något som man önskar man hade både hemma och på jobbet, Och bra ventilation är ju A och O när det kommer till hur man mår.

Hade en Ac en gång, som skulle göra luften bättre i sovrummet. Problemet med den var att den brummade och inte ens en döv prerson hade kunnat sova i det oljudet som den hade. Men man får kanske hitta något som förbättrar luften som är ljudlöst...