Jonnie Jonssons Blogg Jonnie Jonssons Blogg - Snus på nätet

Snus på nätet

Som ni vet slutade jag att röka den 31 Januari, och jag måste säga att det har gått ganska bra med detta. Har haft ett litet återfall nu på semstern, men nu e det slut med cigaretterna igen.

Så om man räknar att det var 26 dagar sen jag slutade röka, och 19 av dessa har varit rökfria så känns det jättebra. Och min plånbok mår såå mycket bättre. Bara på cigaretter har jag tjänat in 1278 kronor, och jag har inte rökt 450 cigaretter som jag skulle gjort enligt min sluta röka app.

Men att sluta röka är inte så lätt som alla tror, Många rökare väljer därför att gå över till snus istället, så även jag. Detta för att det inte är lika farligt att snusa som att röka. Sen är det billigare att snusa än att röka, och köper man snus på nätet så blir det ännu billigare. Så nu snusas det för fullt, tanken är att när det mesta nikotinbegäret är över att jag ska trappa ner med nikotinfritt snus. Har testat detta 1 gång tidigare och måste säga att det funkar ganska okej.

Och fler och fler verkar gå över till att snusa, nu får man ju inte röka någonstans längre känns det som. Stod i aftonbladet igår att man kanske ska införa rökförbud även på uteserveringar mm.
Ja livet är helt enkelt billigare och lättare att leva med en snusdosa i fickan... Plus att man slipper lukta så illa.

 

Kommentarer:

1 Patrik:

Håller med, snus framför cigg alla dagar i veckan! :)

Svar: Ja de känns bättre att snusa än att röka :)
Jonnié Jonsson

Kommentera här: