Jonnie Jonssons Blogg Jonnie Jonssons Blogg - Postnord??

Postnord??

 
Måste även få gnälla lite på POSTNORD detta jävla skitföretag företag har retat upp mig de senaste dagarna, och är för mig är en gåta att det fortfarande finns kvar. Beställde en pryl till bilen via Wish, Paketet beställdes den 28 Juni och kom i förra veckan till Postnords Kinalager. Då får väl jag ett eller rättare sagt 3 Sms om att jag skall betala Moms och Tullavgifter för mitt paket.
 
Ringer och informerar dom att det redan är betalt eftersom de har ett avtal med Wish som tecknades den 14 Juni. Men nej så lätt vad det minsann inte, men efter jag talat om för deras kundtjänst hur DERAS avtal ser ut i över 20 MINUTER, så insåg dom att jag hade rätt och dom hade fel. Pinsamt kan jag tycka att kunderna ska behöva upplysa deras egen kundtjänst om hur det skall vara!
 
Jaja då kom paketet 2 dagar senare. Trodde jag, får ett Sms om en paketleverans. Knallar glatt till postombudet för att lösa ut det. Men nehe där fanns det minsann inget paket till lilla mig, när jag återigen kontaktar Postnord så säger de att paketet är på väg och har inte kommit till utlämningsstället ännu.
 
MEN VARFÖR SLÖSAR MAN DÅ MIN TID???
GENOM ATT SKICKA ETT SMS OCH SÄGA ATT SKITEN HAR KOMMIT??? OCH FINNS TILLGÄNGLIGT ATT HÄMTA HOS DERAS OMBUD???
 
 
SKJUT MIG!
 
Jag blir såååå trött, så nu får jag väl vänta på paketet igen, och hoppas att det anländer någon dag under det kommande året.
 
LÄGG NER POSTNORD!
 
 
 

Kommentera här: