Jonnie Jonssons Blogg Jonnie Jonssons Blogg - Frisk luft

Frisk luft

 

Det där med ren luft är ju självklart väldigt viktigt, både utomhus men självklart även inomhus. Och hemma vill man ju självklart ha en bra luft att andas i. Men även såklart i offentliga miljöer såsom sjukhus större arbetsplatser och andra ställen där det vistas mycket människor på.

Tänk t.ex så många luftburna sjukdomar och smittor det finns, och tänk även som dessa hade kunna spridas i luften på våra sjukhus. Ja för tanken är ju att man inte ska bli sjuk när man behöver besöka ett sjukhus när man andas in den luften som finns där. Och då är det ju tur att det finns företag som specialiserar sig på att rena luften på t.ex sjukhus så att vi kan vistas där utan att bli sjukare än när vi kom.
Det som är ännu bättre är att det är ett Svenskt företag som är ledande när det kommer till detta, så vi kan ju kalla det närproducerad luft.

Det kan ju även vara att en gruva behöver ha ner frisk luft eller tryckluft så att folk kan arbeta där nere, och då finns det kompressorer som kan pumpa ner luften dit den behövs.

Smart va?

 

Kommentera här: