Jonnie Jonssons Blogg Jonnie Jonssons Blogg - Godmorgon Sverige

Godmorgon Sverige

Ja då var man vaken igen, var så trött igår så att jag kröp till sängs redan klockan 21:15, Trodde väl inte att jag skulle sova hela natten, men vaknade nu klockan 06:00 och känner mig riktigt utvilad.
 
Igår började jag med LCHF, så nu ska man bli smal och snygg till sommaren är det tänkt. Och det är helt okej, men hoppas att man kommer att vänja sig vid att ha vispgrädde i kaffet, för så himla gott är det inte.
 
Men all maten, ja den älskar jag redan, tänk att man kan äta riktigt fet mat och ändå bara trilla ner i vikt. igår kväll blev det Brocolli och Kycklinggryta, men massor av grädde i. och nu till frukost blir det lite kaffe, nått ägg och kanske en ölkorv. Blir mätt bara jag tänker på mat just nu.
 
Och om en stund, ska jag åka bort till gymmet, för att träna nån timma eller två. Sen därefter ska jag nog hem och ta en fajt med dammsugaren och golvmoppen. Ja tänk att man har alltid att göra även om man är ledig.
 

Kommentarer:

1 anna:

skönt att känna sig utvilad. jag har oxå provat lchf i omgångar men har lite svårt för det, tycker det blir jobbigt med allt fett och sedan brukar jag bli galet sugen på kolhydrater, drömmer typ om pasta ;) däremot när jag höll på med det så vande jag mig tillslut vid att ha kokosfett i kaffet:P

Svar: Ja kolhydrater har jag oxså börjat drömma om :) men tror att de går över om man fortsätter kämpa på :)
Jonnié Jonsson

Kommentera här: