Jonnie Jonssons Blogg Jonnie Jonssons Blogg - november 2018

Godmiddag

 
Här sitter man väl och dricker lite kaffe och tittar runt lite, ganska mysigt med stjärnor och tomtar. Men en total avsaknad av julstämning. Kanske lite snö skulle göra så att julstämningen kommer ordentligt in i Jonssons hus. Känns nästan som om det är höst ute. Man ska inte sitta och tänka för mycket för jag har även insett  att jag borde ta fram dammsugaren och golvmoppen och ta ett varv. Men känner inte alls för att städa idag, så detta skjuter vi på tills nästa vecka istället.
Har precis varit iväg en sväng och hämtat en Julklapp på DHL som hade kommit, så nu är även den inslagen och det är bara till Hunden Knut och hans pappa som jag har kvar att köpa till.
Och det är nog dom svåraste att köpa till om jag ska vara ärlig!
 
Nu fortsätter kaffepimplandet och strax börjar Doktorn kan komma på dumburken, därefter kanske det blir en liten skön tupplur så att man orkar hålla sig vaken inatt och jobba. Hela helgen skall man tillbringa på jobbet, hade nog hellre varit ledig.

Bana 3537

 
Morgonens aktivitet är precis som vanligt är att spela Candy Crush till morgonkaffet, och så har det varit typ de senaste 3 åren. Men nu orkar jag snart inte mer! Har suttit fast på en bana nu i över 1 vecka, och det är ju en av de tråkigaste banor jag någonsin har spelat. Men förutom att det är skittråkigt så är det tyvärr ett ganska bra tidsfördriv när man jobbar natt och det är lugnt och skönt, det gör ju iallafall att man håller sig pigg och alert.
 
Men nu är jag trött på att sitta fast på denna banjävlen, och ger det en vecka till. Har jag inte klarat den på en vecka, så ska spelet avinstalleras och jag får börja spela nått annat som inte retar upp mig och gör mig på dåligt humör. Hur svårt ska det liksom vara.
 
Nu blir det lite kaffe, sen får vi se vad som händer idag. Ska jobba inatt och hela helgen så det blir nog en ganska lugn dag hade jag tänkt.

Saga Becker


Då var vi ifrån RFSL på plats i Falkenberg och föreläsningen av Saga Becker har börjat. Spännande att Lyssna på hennes gripande berättelse om hennes tuffa liv som Transperson. Här får man lyssna på hennes livsresa, psykisk ohälsa och hennes självskadebetende. Tänk vilket tufft liv att vara Trans, betydligt tuffare än att bara bara Homosexuell.

Även massor av trevliga Falkenbergare har varit framme och pratat lite med oss 😁 Det har även serverats lite kaffe och en trevlig liten Lussekatt.