Jonnie Jonssons Blogg Jonnie Jonssons Blogg - Excel - För smarta människor

Excel - För smarta människor

 

Då har man precis varit lite duktig och jobbat lite med RFSL, Snart är det årsmöte och då är det precis som vanligt massor som skall vara klart. Gärna ett par veckor innan. Och då är det väl en himla tur att Microsoft Office existerar. Vad skulle man liksom göra utan Word Programmet? Jag hade inte klarat mig speciellt länge.
Och även Exel är ett väldigt bra program, jag har haft mycket nytta utav dessa programmen när jag sköter mitt RFSL.ande. Även när det kommer till att göra olika kalkyler så finns det stora användningsområden för detta. Men när det kommer till office programet så känns det som att man aldrig blir riktigt fulllärd, och man kanske skulle ta och gå en Excelkurs så att man får ut så mycket som möjligt av programmet.
Har även funderat på att börja använda Excel till min privatekonomi, är ju ett smidigt och lättöverskådligt sätt att sköta sina finanser på.

Har ni några erfarenheter av Officepaketet?

Nu blir det en runda till Gekås, måste påbörja mina julklappsinköp. och det viktigaste av allt en ny datormus måste inhandlas iag, då min gamla har avlidit hastigt

Kommentera här: