Jonnie Jonssons Blogg Jonnie Jonssons Blogg - october 2018

Sista natten


Ja då var det äntligen Tisdag, och strax skall jag rulla till jobbet för att klara av sista natten innan jag går på en välförtjänt långledighet. Får hoppas att denna natten går riktigt fort, för just nu vill jag bara påbörja min efterlängtade ledighet, 9 underbara lediga dagar som jag bara ska njuta av.

Nu blir det lite kaffe så att hjärnan kan öppna sin dagliga verksamhet, och sen får man försöka fixa till sig så att man ser någolunda anständig ut.
Hoppas att alla får en bra kväll och att ni får sova så gott medan en annan jobbar och sliter.

 

Godnatt Världen

Ja då var lilla bilen nattparkerad och strax är det dax att jobba 10 timmar, ser redan fram emot att klockan skall bli 07 så att jag får åka hem igen. Trött och sliten som vanligt och de ska bli riktigt skönt när denna natten är över.

Tidig morgon

 
Ja då vaknade man väl 04:30 idag, kan verkligen inte sova, tror det beror på att jag har så jävla ont i nacken och i ryggen, och även om jag har värktabletter så hjälper dom inte, så de blir att ringa Vårdcentralen på Måndag.
Orkar fan inte ha ont hela tiden, kan knappt sova, och när jag jobbar känner jag att det är knappt så att det fungerar. Så nu tänker jag inte ge mig förrän de hjälper till.
 
Strax kommer lilla mamma och hennes gubbe på lite kaffe, sen därefter blir det hem till Pajjas och Knut för att fixa lite ansökningar till RFSL. Mycket att göra även om man egentligen är ledig.
Annars hoppas jag att det blir en lugn dag och att jag kan spendera min kväll i min älskade soffa framför en bra film.