Jonnie Jonssons Blogg Jonnie Jonssons Blogg - Sömnbrist Deluxe !

Sömnbrist Deluxe !

 
Ännu en natt utan sömn, har bokstavligt talat varit vaken hela natten, har inte kunnat sova mer än någon timma. Känns som om detta är ett litet problem, eller rättare sagt ett stort jävla problem.

Fortsätter det såhär inatt oxså så får jag nog ta och sjukskriva mig från jobbet och besöka vårdcentralen, känner inte att jag klarar av att jobba om jag inte får sova. Man jobbar ju ändå med människor och ska kunna ansvara för deras liv och hälsa, och då gäller det såklart att vara klar i knoppen!

Märkligt att min fantastiska nattsömn bara har försvunnit de senaste veckorna, och detta måste styras upp innan jag hamnar på psyket.

Ja idag händer det inte sådär jättemycket, har helt enkelt ingen energi för att göra något, Har ett RFSL möte klockan 15, men förutom det så tänker jag inte lyfta ett finger mer än nödvändigt.

Nu blir det iallafall lite kaffe, så kan man ju hoppas att man blir lite piggare. Inte för att kaffe egentligen hjälper mot trötthet, det är nog bara et myt, för här funkar det minsann inte.

Kommentarer:

1 Jessica:

Men jobbigt, är det hösten?? Fullmåne?? Håller tummar och tår att du får sova i natt <3

Svar: Nja vet inte vad det berorpå, tror jag har jobbat natt för länge och att kroppen börjar säga ifrån :)
Jonnié Jonsson

2 Jessica Högberg:

Ah, dags att byta då... ?

Kommentera här: