Jonnie Jonssons Blogg Jonnie Jonssons Blogg - september 2018

Natt 3/3

 

Jaha då var det snart dax igen att köra till jobbet för att klara ut denna sista natten innan det blir lite ledighet i 2 hela dagar. Har sovit precis lika illa som igår, och känner mig som en levande Zombi och förstår inte hur det skall gå att klara ut att vara vaken hela natten, men man börjar vänja sig vid att sova dåligt så det går säkert bra inatt oxså.  Men detta måste lösas kommer att bli knäpp på riktigt om jag inte får tillbaks min goda sömn.

Har även varit hos lilla mamsen idag och firat henne, tänk lilla mamsen är redan 69 år. Alla bara blir äldre utom jag själv som blir yngre för varje år. Märkligt. Men det var väl ganska trevligt att träffa släkten.

Nehe nu ska Jonsson hälla i sig lite kaffe så att hjärnan kan öppna sin dagliga verksamhet, därefter blir det en snabb dusch och sen fixa till sig. Något som var lättare förr, nu tar det bara tid och den naturliga skönheten börjar avta.
Hoppas att alla får sova så gott, och tänk inte på mig som ska vara vaken till klockan 07.05 imorgon bitti.

Lång natt väntar!

Ja då var man mitt inne i sin jobbhelg, och jag säger bara Kasta Mig, jag orkar inte, kan ju inte sova.
Har typ sovit 4 timmar sen jag gick av imorse. Och nu väntar 10 timmars arbete. Kan ju bli spännande detta!
 
Men det får gå, gäller att hålla sig sysselsatt och hälla i sig massor av kaffe. Har redan druckit 4 koppar i förebyggande syfte. Tror på fullaste allvar att det är dax att börja jobba dagtid igen.
Så man får kanske ta och sondera terrängen och se vad som finns ledigt, men en sak är säker ska jag börja jobba dagtid så blir det inte inom vården.
 
Nu gäller det att hälla i sig sista koppen och sen är det bara att rulla iväg till jobbet
 
 

Fläsket är vallat igen

 
Då fick man väl för sig att köra ut til Ön för att ta en skön promenad i solskenet runt sjön. Viktigt att valla fläsket, och kroppen. Har ju lite problem med rygg och nacke och det brukar kännas lite bättre när man har motionerat lite.
Har även varit hos hyresvärden och fått nya taggar till garaget. De hade spärrat alla gamla taggar för att man skulle hämta nya. Jättebra att man har blivit informerad om detta 😏

Nu blir det strax hem till en välförtjänt kopp kaffe och Doktorn kan komma på dumburken och sen blir det förmodligen även en liten tupplur så att man orkar jobba inatt.
Ser redan fram emot nästa långledighet.

Over and Out 😊