Jonnie Jonssons Blogg Jonnie Jonssons Blogg - Då var det Fredag

Då var det Fredag

Ja då var det morgon igen har sovit såå gott inatt, brukar alltid vakna någon gång under natten. Men inatt har jag sovit hela natten utan att vakna, något som är väldigt ovanligt. Men förmodligen är det bara för att kroppen har vant sig att sova på natten och inte vara vaken, nu när man har varit långledig. Men ikväll är det dax att återgå till jobbet igen, ska jobba hela helgen och då brukar sömnproblemen komma komma tillbaks ganska fort.

Nu blir det lite morgonkaffe och sen ska jag köra bort till hyresvärden och gnälla lite, igår blev jag utlåst ifrån garaget. Ingen av mina taggar fungerade och en mycket otrevlig tant i felanmälan vägrade att fatta vad jag menade. Så idag blir det att köra dit och föklara vad jag menar.

Hon kunde inte fatta varför jag inte kunde köra ner bilen även om jag sa flera gånger att garageporten inte gick att öppna. Va trodde hon att jag skulle lägga bilen i fickan och sen gå in genom den låsta dörren som jag heller inte kom in igenom. Märklig människa som inte kan förstå något så enkelt.Man blir ju mörkrädd!

Kan stolt överlämna årets pris till Mxxxx som jobbade i hyresvärdens kundservice

 
Tack vare detta fick lilla bilen stå utomhus inatt, och i mitt bostadsområde vill man inte ha bilen ute nattetid, för oftast brinner dom upp om de står ute. Men jag tittade ut och min lilla bil lever fortfarande.
 
Sen resten av denna dagen blir lugn och harmonisk, förhoppningsvis :)

Kommentera här: