Jonnie Jonssons Blogg Jonnie Jonssons Blogg - Tidig morgon

Tidig morgon

Ja då var det Lördag, den dagen som man tänker att man ska ta en lång och skön sovmorgon, men då vaknar man klockan 06:00. Hade kunnat önska att man hade kunnat sova lite längre när man är ledig. Men nej det gick helt enkelt inte att sova längre. Så istället för att ligga kvar och vända och vrida sig i sängen så var det helt enkelt bättre att stiga upp och få någonting gjort denna regniga dag.

Nu sitter jag här med min kaffekopp och tittar på dumburken, och om en stund hade jag tänkt att jag ska jag rensa ut massor med skit i skåp och lådor, och sen därefter blir det en sväng till tippen. Tänk att man kan samla på sig så mycket mög. Igår städade jag garaget och där fanns lika mycket skit som jag inte fattar att man har sparat på.

Sen efter tippen så blir det en sväng till affären för att shoppa lite mat. Därefter en kopp kaffe hemma hos den lille Knuten.
Ja mcket att göra även om man är ledig, men sen ikväll så ska jag göra absolut ingenting, utan det blir en lugn och harmonisk kväll i min älskade soffa framför tv.n

 

Kommentera här: