Jonnie Jonssons Blogg Jonnie Jonssons Blogg - Godmorgon Bloggen

Godmorgon Bloggen

Godmorgon Bloggen har precis tagit ett tag med dammsugaren och golvmoppen kände att det var dax att få det lite städat här hemma, ska jobba helgen och då är det skönt om det är rent och snyggt när man kommer hem

Nu sitter väl jag och dricker mitt morgonkaffe och spanar efter någon annanstans att bo, har tänkt att flytta så fort som det bara är möjligt. Bor idag i en 4:a på 4:e våningen utan hiss och känner att trapporna börjar bli lite väl jobbiga.
Jag har 47 trappsteg till min lägenhet, och de blir bara jobbigare och jobbigare för varje dag som går, detta kan bero på att man börjar komma upp till åren har jag hört?

Men vilket fall som helst, så fort jag hittar en ledig 2:a eller 3:a på markplan då minsann flyttar jag omgående. Samtidigt finns det ingen vettig anledning till att lilla jag ska bo ensam i 4 Rok.

Ska bli skönt att känna gräs under tassarna till sommaren. Men med en flytt så blir det massor av jobb som jag inte vill ha. Detta gäller t.ex flyttstädningen, fönsterputsningen och allt annat tråkigt. Hur roligt är det liksom? Nej det får man ta in nått företag som fixar så att det blir rent och fint, för jag har ingen energi till att flyttstäda denna lägenhet samtidigt som man är i flytttagen. Och mina fönster är ju rena mardrömmen.

Så nu gäller det bara att hitta en lämplig lägenhet på 1:a våning, med en liten grästäppa. Och sen ser jag fram emot att aldrig mer flytta i detta livet.

 

Kommentera här: