Jonnie Jonssons Blogg Jonnie Jonssons Blogg - Telefonvakt

Telefonvakt

Hallåå och godmorgon, då var man vaken igen, efter ett hårt arbetspass i natt. En natt kvar att jobba sen är det dax att hålla helg. Sitter och dricker kaffe kikar runt lite på nätet och kom in på en sajt som erbjuder en ganska bra tjänst.

Nämligen en form av hyrtelefonist eller telefonvakt. I nuläget har jag såklart inget behov av att någon svarar i min telefon. Men jag kommer minsann ihåg när jag hade mitt företag, telefonen ringde hela tiden, och tyvärr missade man nog många samtal ifrån kunder, som man helt enkelt inte hade tid med, något som man hade sluppit om man hade haft telefonpassning.
Har man ett företag så har man massor av annat som både känns vikigare och mer angeläget, men samtidigt så är det ju alldrig bra att missa samtal ifrån blivande kunder.
Och då hade det varit smidigt om någon annan hade lyft på telefonluren ibland, så att man hade sluppit att känna sig stressad över en ringade telefon hela tiden. 

När man kikar runt på deras sida så kan jag bara hitta fördelar med att hyra in tjänsten Kundtjänst via telefon, tänk så mycket tid man hade sparat. Men när jag hade mitt företag så fanns det minsann inte sånt här, och då fick man svara varken man hade tid eller inte.

 

Kommentera här: