Jonnie Jonssons Blogg Jonnie Jonssons Blogg - january 2019

Bajs i stora lass


Ja såhär kan det minsann se ut om man parkerar på fel ställe. Inatt har bilen blivit totalt bombad om skitnödiga fåglar, fågelskit precis överallt. Borde kanske åka o tvätta, men känner att sängen hägrar lite bättre än biltvätten nu...

Godnatt Världen, nu ska jag äntligen få bädda ner mig i min lilla säng 😁

Snart Långledig

Då var man incheckad på jobbet igen, två arbetsnätter och sen är jag äntligen Långledig. Tänk som jag har längtat och förtjänat detta 😁 Nu blir det lite nattkaffe och sen hoppas jag på en lugn och harmonisk natt. 10 timmar kvar och jag längtar redan efter min älskade säng.
Blir mycket kaffe denna natt tror jag.


Miljötänk

 

Ja det är väl meningen att man skall göra allt för en bättre miljö. Inte för att jag är så bra på det, men man kan ju alltid lära sig något. Råkade hamna på en sida som heter SAUTER som har en bra information och tips kring energihantering. Något som jag inte är speciellt bra på.

Här eldas det för fullt i alla elementen utan en tanke på miljön, och man vill ju inte frysa. Men med mitt miljötänk så är det ju tur att jag bara har en lägenhet att värma upp och ingen stor villa. Men tanken går ju ändå lite till vad det måste kosta att värma upp större byggnader, som hotell och kontorsfastigheter. Då är det ju tur att det finns lösningar även för de som vanligen slukar massor av energi. Tänk att det t.ex finns rörelsesensorer som kan starta upp värmen automatiserat, och även så miljövänligt, som möjligt.

Ja detta gör ju såklart att kostnaderna minskar och även då miljöpåverkan såklart. Tänk om man hade haft en hjärna som hade kunnat uppfinna något liknade, tänk va pengar man hade tjänat