Jonnie Jonssons Blogg Jonnie Jonssons Blogg - Äntligen hemma

Äntligen hemma

Äntligen har man kommit hem ifrån ett arbetspass i Falkenberg. 07-16 fy fan, trodde aldrig dagen skulle ta slut. Finns inget som är så tjatigt än som dessa långa passen. Vet att de flesta ser det som normal arbetstid, men inte jag, jag är inte van vid detta och tror aldrig att jag kommer att vänja mig heller.

Sen min rygg, jag säger bara skjut mig. Har haft så jävla ont hela dagen, och när mina värktabletter inte hjälper, då känns det som om jag har ett litet problem. Men jag har pratat med läkaren idag, och jag ska dit i början på Augusti. Förhoppningsvis kan jag övertala dem till att göra ännu en magnetröntgen. Sist hade jag 3 diskbråck, och eftersom jag har mer ont nu, så kanske det kan finnas skäl till att operera ryggen. Ja de finns såklart risker med detta, men jag orkar inte att gå omkring att ha ont dygnet runt. Nån måtta får det ju ändå vara. 

Men nu nog om detta, kvällen skall spenderas på sofflocket framför Netflix. Och sen imorgon är det dax för ett kort pass i Falkenberg. Men först lite kaffe 😀

Kommentera här: