Jonnie Jonssons Blogg Jonnie Jonssons Blogg - Godmorgon Sverige

Godmorgon Sverige

Då säger vi väl Godmorgon, kanske lite sent kan man tycka. Men har man jobbat natten så kan man få säga godmorgon lite när som. Sitter väl här och pimplar lite kaffe så att hjärnan kan öppna sin dagliga verksamhet och tittar runt lite på nätet.
Kommer såklart in på en sida som var lite spännande, har väl kanske aldrig lidit av höjdskräck och tur är väl detta eftersom jag har varit fönsterputsare. Men då är man ju ändå lite säker i en korg däruppe i luften. Tänk att jobba som Klättrande Arborist, jag att det hette så va en nyhet för mig. Men att klättra runt i träden och beskära dem, låter som ett spännande yrkesval. Och eftersom det kan vara ganska farligt att klättra i träd så är det väl tur att det finns de som är specialister på detta som kan ta hand om ens träd och se till att de mår bra. Själv har jag ju inga träd som skall beskäras, men jag har haft när jag bodde i Hyltebruk, och då blev det alltid Pajjasen som fick arbeta.

Jag Trädbeskärning är nog något man inte skall syssla med om man inte vet vad man pysslar med, och hade jag haft en trädgård med massor av träd så hade jag överlåtit dessa till en klättermus som hade kunnat vårda och ta hand om träden.

 
 

Kommentera här: