Ont i knoppen

Ja då är det bekräftat, det är inte helt tomt i knoppen på mig. Har nämligen haft en jävla huvudvärk hela dagen, och man kan väl inte ha ont om det är tomt?
2 nätter kvar att jobba, sen går jag på långledighet i 9 nätter. Ska bli skönt att få vila upp sig lite. Nu blir det kaffe för att försöka bota huvudvärken innan de e dax att rulla till jobbet...

Skyltar ifrån Skyltmax

 

Ja som de flesta vet som följer denna blogg så har jag ett ganska stort ego. Och vad passar då inte bättre att jag precis har beställt en 3 meter lång banderoll med mitt namn på ifrån skyltmax.

Tanken är att jag ska ha den här när jag e ute och sjunger på olika tillställningar som bröllop och fester mm. Det gäller ju att göra lite reklam för sig själv :) Och så fort jag lämnar RFSL nästa år så har jag tänkt att satsa ännu ett kliv på musiken.

Visst kanske det kan verka lite egotrippat att köpa en banderoll med sitt eget namn på? Men det finns en tanke med detta, som presenteras vid ett senare tillfälle.

Men åter till skyltmax, här hittar man massor av roliga skyltar och banderoller, som man kan beställa. Och min leverans tog 3 dagar, och är man otålig som jag så är det skönt att slippa vänta.

Och det bästa är ju att man designar det man vill ha i skyltväg på deras hemsida, och sen när man e nöjd med design och utseende så lägger man bara den i varukorgen och skickar beställningen.

#Gymmet


Så var man väl här igen, precis såå som det ska vara. Först blev det lite frukost och sen hamnade jag väl här. har varit här i en timma men stannar nog en timme till.
Sen blir det hem o duscha och sen ska Knut Von Trapp hämtas för en promenad med Mats runt ön.