Jonnie Jonssons Blogg Jonnie Jonssons Blogg - december 2018

Jobbnatt

2 nätter kvar att jobba och sen är jag långledig, och ikväll kl. 21 så är det dax för natt 1 av 2. Detta innebär då att Jonsson är på jobbet denna nyårsnatt, och så har de varit de senaste 4 åren, kan inte fatta att schemat alltid gör att jag ska jobba. Men å andra sidan så gör det ingenting och det är ju ganska bra betalt.

Något Nyårslöfte blir det väl kanske inte, möjligtvis att jag ska röra mig lite mer, och kanske äta lite mindre :) Men sen fortsätter jag såklart min sluta röka grej. Och det måste jag säga att det går över förväntan, idag är det 37 dagar sedan jag tog en cigarett, och om jag hade rökt så skulle jag under den tiden rökt ca 742 cigaretter och jag har sparat in ca 2147 kronor. och eftersom jag rökt i nästan 30 år så trodde jag att det skulle vara mycket svårare än vad det är.

 

Jaja nu lite kaffe, och ett par avsnitt av rederiet, och sen får vi helt enkelt hoppas att alla får ett riktigt gott nytt år, och att ni inte dricker allt för mycket, en annan skall skåla i en kopp kaffe klockan 00 med mina kollegor.