Jonnie Jonssons Blogg Jonnie Jonssons Blogg - Datorberoende

Datorberoende

 

Vad hade man gjort utan sin dator, köpte nog den 1:a runt 1998 och då var det inte lika enkelt som det är idag, då var det uppringt internet och det var svindyrt att surfa. Kommer ihåg att jag en gång fick brev ifrån Telia att jag överstigit deras kreditgräns på 5000:- på en månad. Idag är det ju mycket smidigare, 2 hål i vägen och en fast månadskostnad.

Men vad använder man datorn till igentligen, nuförtiden så är ju telefonen lika bra som datorn, men jag hade ändå inte klarat ut att bara använda mobilen som vissa gör. Jag är gravt internerberoende och har både bloggen och lite andra hemsidor som jag uppdaterar, och självklart är det lättare med än dator när man sköter om olika webbplatser.
Och sen använder jag den såklart till allt annat oxså, mobilen har jag mest när jag inte e hemma och internetsuget kommer.

Tyvärr kan jag inte laga min dator när den väl pajjar, utan då blir det att köpa en ny som de flesta gör, men kan man själv så är det ju alltid kul, och då är det bra att Moxa finns. en tillverkare som gör en hel del av hårdvaran som används i våra datorer.

Nje nu är det dax att hälla i sig lite kaffe, så att hjärnan kan öppna den dagliga verksamheten, och sen skall jag bege mig till jobbet för nattmöte, och sen inatt skall jag jobba extra.

 

Kommentera här: