Jonnie Jonssons Blogg Jonnie Jonssons Blogg - Ankeborg Nästa

Ankeborg Nästa

 

Ja då var det snart dax att rulla till jobbet igen och om ca 12 timmar så går jag äntligen på lite semester :) Har sovit en stund nu innan jobbet, och jag sover ganska oroligt just nu, och idag har det inte varit något undantag. Drömde om flytten hit, har snart bott här i 6 månader.

Att flytta ifrån Andersberg är nog det bästa beslut jag tagit, från 4.e våning utan hiss till markplan med trädgård. Finns absolut bara fördelar med denna flytten, och här tänker jag bo när man blir gammal och gaggig, Skulle fungera alldeles att knalla runt med en rollator här hemma.

När jag flyttade hit använde då ingen flyttfirma till att få hit mina prylar, utan det var jag och Pajjas som styrde upp hela flytten.

Hade man bott i en större stad så kanske man använt en flyttfirma, ju större stad ju billigare priser tror jag, tänker att konkurensen är större och att de måste pressa priderna för att ligga på topp.

Men trots detta så har jag drömt att jag flyttade till Stockholm, och att jag använde flyttfirma Stockholm har jag aldrig velat bo i huvudstaden, känns lite för stort för min del. Trivs ganska bra i Halmstad, men i drömmen så va det en ganska trevlig liten stad.

Var precis som Ankeborg i Kalle Anka och jag hade precis flyttat in på slottet.

Ja ni hör ju själva vilka drömmar man drömmer i detta huset. Ganska illa kan jag tycka. Nu lite kaffe så att hjärnan kan öppna sin dagliga verksamhet så att man orkar jobba denna natt.

Kommentera här: