Jonnie Jonssons Blogg Jonnie Jonssons Blogg - Litet, men lagom

Litet, men lagom

 

Godmorgon bloggen, inatt har jag drömt om att flytta igen, har inga planer att flytta härifrån, men i drömmen var det en perfekt idé. Jag byggde mig ett litet attefallshus ifrån Husverket ute i skogen, långt bort ifrån coronavirus och massa skit. och jag måste säga att det var en mysig dröm och skulle nog kunna förverkliga drömmen den dagen man blir pensionär :) Tänk va smidigt ett litet hus på max 25 kvm, utanför kan jag odla mina egna grönsaker och potatis :)
Sen låg huset såklart jämte en liten sjö så att jag varje morgon kunder sätta mig i roddbåten och åka ut och fånga fisken till lunch

Visst att det kanske inte är jättestort, men allt handlar om hur man inreder och möblerar, lite compact living med andra ord. och tänk va billigt liv man hade fått, det kostar ca 500 000 att bygga de lila huset på bilden, och sen kan det inte vara så stora driftskostnader för detta lilla hus.

Nu blir det lite morgonkaffe, och sen skall jag rulla upp till Hyltebruk och hälsa på mitt nya jobb, och vem vet kanske man hittar en perfekt plats uppe i skogarna att bygga hus på :)

Kommentera här: